Stimu Clit Ring Vibrating Rings Of Love by Dream Toys

€ 16,80 € 13,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8111
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία 2 × LR41
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632678946
Απολαύστε άριστες επιδόσεις διαρκείας και μέγεθος ζηλευτό με το υπέροχο Stimu Ring, το νέο δονούμενο δαχτυλίδι πέους από την μοντέρνα συλλογή Rings Of Love της εταιρείας Dream Toys.

Κομψό και σέξι, σε όμορφο μπλε χρώμα, λιτή σχεδίαση με διεγερτικές ακίδες, βελούδινα απαλή υφή και μεγάλη ελαστικότητα, το δαχτυλίδι είναι μελετημένο να εφαρμόζει τέλεια γύρω από τη βάση του πέους, απομονώνοντας και περιορίζοντας τη ροή του αίματος, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της στύσης, την καθυστέρηση της εκσπερμάτισης, αλλά και τη μεγιστοποίηση της διάρκειας του σεξ.

Συνοδεύεται από αφαιρούμενο bullet vibrator μίας ταχύτητας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της διείσδυσης για έξτρα απόλαυση, καθώς οι ερεθιστικές δονήσεις και οι διεγερτικές ακίδες θα τονώσουν μοναδικά την κλειτορίδα της συντρόφου σας, οδηγώντας και τους δυο σας σε ονειρεμένους οργασμούς!
Λειτουργία με ένα μόνο κουμπί on / off για ευκολία στη χρήση.

Το Stimu Ring είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική, μη πορώδη σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι αδιάβροχο για παιχνίδι και στο ντους. Εξαιρετικά ελαστικό για να ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα μεγέθη. Τεντώνει περίπου 3x το μέγεθός του.
Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Πριν και μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας παιχνίδια.
Εσωτερική διάμετρος: 2,7 cm. Εξωτερική διάμετρος: 5,4 cm
Περιλαμβάνονται 2 x μπαταρίες LR41

Δείτε επίσης

Silicone Stud Lasso Adjustable Cock Ring by Calexotics
€ 13,90
Vibrating Cock Ring Plus by The Screaming O
€ 10,90   € 9,80
'Feel it Baby' Vibrating Cock Ring by Fifty Shades of Grey
€ 26,90
JoyRings Double Rabbit Cock Ring Pink Loving Joy
€ 13,90
Stimu Ring Vibrating Rings Of Love by Dream Toys
€ 16,80   € 13,74
Επιστροφή στην κορυφή