Renegade Double Stack Cock Rings by NSNovelties

€ 13,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6364
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό TPE
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία NS Novelties
Barcode 657447101502
Ξαναβρείτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και απολαύστε και πάλι μία ζωντανή και συναρπαστική σεξουαλική ζωή με το Renegade Super Stretchable Double Stack Cock Ring, το νέο, εξαιρετικό σετ 2 δακτυλίων πέους με την υπογραφή της NS Novelties.

Εύχρηστα, άνετα, σούπερ ελαστικά, τα δαχτυλίδια Double Stack εφαρμόζουν τέλεια στο πέος ή/και τους όρχεις διακόπτοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή και σας χαρίζουν σκληρές σαν πέτρα, παρατεταμένες στύσεις, μακρόβιες σεξουαλικές συνευρέσεις και .έντονες, οργασμικές κορυφώσεις. Δοκιμάστε τα και θα μαγευτείτε από τα εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Τίποτε δεν θα είναι ξανά το ίδιο!

Κατασκευασμένοι από άριστης ποιότητας TPE, υλικό ιδιαίτερα ελαστικό, άοσμο και απόλυτα ασφαλές για το δέρμα, οι δακτύλιοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι τους ή και συνδυαστικά για βελτιστοποίηση των ερωτικών σας επιδόσεων. Για αύξηση της αίσθησης να τους συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό Συμβατοί με όλους τους τύπους λιπαντικών. Μετά τη χρήση να τους πλένετε πάντα με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι.

Αρχική Διάμετρος: 1,9cm, ο μεγαλύτερος και 1,5cm, ο μικρότερος δακτύλιος.

Δείτε επίσης

Stay Hard Cock Rings Black (3 set) by Seven Creations
€ 5,90   € 4,70
Ramrod Smooth Silicone Cock Ring 3Pack by Dream Toys
€ 19,80   € 17,28
Agron Vibrating Cock Ring 2.0 Black & Silver DreamLove
€ 34,90   € 27,95
B Charmed Vibrating Ring Black by Bswish
€ 24,90   € 22,90
Tri-Rings Set of 3 Flesh by CalExotics
€ 10,90
Επιστροφή στην κορυφή