JoyRings Enhancement Cock Rings 3 Set Loving Joy

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7175
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Εταιρεία Loving Joy
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Barcode 5060211963599
Προέλευση United Kingdom
Απολαύστε και πάλι δυναμικές, στιβαρές στύσεις διαρκείας με το υπέροχο Enhancement Cock Rings, το νέο εξαιρετικό σετ δακτυλίων αγάπης από τη συλλογή JoyRings της εταιρίας Loving Joy.
Το σετ περιέχει 3 πανέμορφα, διαφανή δαχτυλίδια πέους σε 3 μοναδικά σχέδια. Το πρώτο έχει σχήμα κλασικό, απλό και απέριττο. Τα άλλα δύο, το ένα σε σχήμα λάστιχου και το άλλο σε σχήμα κοχλία είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να αυξάνουν περαιτέρω τις αισθήσεις και την ευχαρίστηση.

Τα Enhancement Cock Rings είναι κατασκευασμένοι από άριστης ποιότητας TPE, υλικό ιδιαίτερα ελαστικό, άοσμο και απόλυτα ασφαλές για το δέρμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή και συνδυαστικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Είναι εξαιρετικά εύκαμπτα, άνετα και μαλακά και θα σας χαρίσουν πραγματικά μεταξένια απαλότητα.

Χρήση: Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα λιπαντικού στο πέος σας και εισάγετε απαλά τον δακτύλιο. Εάν αισθανθείτε μούδιασμα, κρύο, δυσφορία, αποχρωματισμό ή πόνο, αφαιρέστε τον αμέσως.
Μετά τη χρήση πλύντε τα rings προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι στεγνώστε τα καλά και φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας. Μην τα χρησιμοποιείτε ποτέ σε πρησμένες ή φλεγμονώδεις περιοχές.

Γιατί να φορέσω Cock Ring;
Τα δαχτυλίδια αγάπης συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία και τη διατήρηση της στύσης, στην αύξηση του μεγέθους της, καθώς και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης και την ισχυροποίηση των οργασμών.

Διαστάσεις: Για τον κλασικό δακτύλιο: Εξωτερική διάμετρος 4,2cm και εσωτερική διάμετρος 1,8cm.
Δακτύλιος λάστιχο: Εξωτερική διάμετρος 4,0cm
Δακτύλιος κοχλίας: Εξωτερική διάμετρος: 3,5cm
Προσοχή! Σας συστήνουμε να μην χρησιμοποιείτε τους δακτυλίους πέους περισσότερο από μισή ώρα!

Δείτε επίσης

Renegade Spinner Ring by NSNovelties
€ 5,88
Black Rubber Rings 3 Set by Calexotics
€ 8,90   € 6,44
'Yours And Mine' Vibrating Love Ring by Fifty Shades of Grey
€ 26,90
Barbarian Power Cock Ring Black Bathmate
€ 9,90
Renegade Dyno Rings by NSNovelties
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή