Ramrod Strong Vibrating Cockring Black by Dream Toys

€ 44,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8765
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365103230
Βελτιώστε την ερωτική σας ζωή και απολαύστε και πάλι στιβαρές στύσεις διαρκείας με το υπέροχο Strong Vibrating Cockring, τον νέο δακτύλιο πέους με δόνηση από την kinky συλλογή Ramrod της εταιρίας Dream Toys.

Με ελαστική περίμετρο, διαμέτρου από 3,2 - 5 cm και μεταξένια απαλή υφή, ο κομψός αυτός δακτύλιος προσφέρει τέλεια εφαρμογή, ό,τι μέγεθος μορίου και αν έχετε, βελτιώνοντας τη δυναμική της στύσης σας και καθυστερώντας την εκσπερμάτιση. Διαθέτει ισχυρό μοτέρ ενισχυμένο με 10 λειτουργίες δόνησης, χαρίζοντας αμέριστη ικανοποίηση και στους δύο συντρόφους. Στα ατού του και η εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία του, με επίπεδο θορύβου μικρότερο από 40 dB, η οποία τον καθιστά ιδανικό για τις οικείες σας στιγμές, αλλά και η ευκολία στη χρήση με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Ο δακτύλιος Strong Vibrating Cockring είναι κατασκευασμένος από άριστης ποιότητας σιλικόνη ιατρικού τύπου και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Είναι μαλακός και λείος στην υφή, χωρίς οσμή και παρέχει μέγιστη άνεση. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου usb (περιλαμβάνεται) ενώ είναι και αδιάβροχος (IPX6) για παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους.
Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Γιατί να φορέσω Cock Ring;
Τα δαχτυλίδια αγάπης συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία και τη διατήρηση της στύσης, στην αύξηση του μεγέθους της, καθώς και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης και την ισχυροποίηση των οργασμών.

Δείτε επίσης

JoyRings Silicone Vibrating Cock & Ball Ring by Loving Joy
€ 27,90
Spartan Power Cock Ring by Bathmate
€ 9,80
Elite Joel Vibrating Cock ring by Dream Toys
€ 44,90   € 36,70
Renegade Chubbies Super Stretch C-Rings Black by Calexotics
€ 12,80
JoyRings Silicone Vibrating Support Cock Ring Loving Joy
€ 29,80
Επιστροφή στην κορυφή