Agron Vibrating Cock Ring 2.0 Black & Silver DreamLove

€ 34,90 € 27,95


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9161
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8425402157480
Χρώμα Μαύρo
Απολαύστε και πάλι δυναμικές, σφύζουσες στύσεις και χορταστικές, βαθιές διεισδύσεις με το ξεχωριστό Agron Vibrating Ring, το νέο, δονούμενο δαχτυλίδι πέους με λαγουδίσια αυτάκια από τη μοντέρνα συλλογή Black&Silver με την υπογραφή της Dream Love.

Παιχνιδιάρικο και σέξι, σε υπέροχο, μαύρο χρώμα, το Agron σχεδιάστηκε για να προσφέρει ταυτόχρονη διέγερση και στους δύο συντρόφους.
Με ελαστική διάμετρο- από 3,5cm εσωτερική διάμετρο έως 6cm εξωτερική διάμετρο- που επιτρέπει την τοποθέτηση του δακτυλίου με το πέος σε στύση και μεταξένια απαλή υφή, ο όμορφος αυτός δακτύλιος θα κρατήσει τη στύση σας ψηλά για περισσότερο χρόνο, παρατείνοντας την απόλαυση, ενώ τα μικρά λαγουδίσια αυτάκια στην κορυφή του, αγκαλιάζοντας απαλά την κλειτορίδα της συντρόφου σας, θα της προσφέρουν ανείπωτη ηδονή.

Στα ατού του το αποσπώμενο δονητάκι, τύπου σφαίρα (bullet vibrator), εξοπλισμένο με 10 μοτίβα δόνησης, τα οποία ελέγχονται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, η αθόρυβη λειτουργία του, η οποία τον καθιστά ιδανικό για τις οικείες σας στιγμές, καθώς και η μεγάλη ευκολία στη χρήση, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Ο Agron είναι κατασκευασμένος από άριστης ποιότητας σιλικόνη ιατρικού τύπου και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Είναι μαλακός και λείος στην υφή, χωρίς οσμή και παρέχει μέγιστη άνεση. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου usb (περιλαμβάνεται), ενώ είναι και αδιάβροχος για παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους.

Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.
Τεχνολογία γρήγορης φόρτισης σε λιγότερο από 2 ώρες.
Μήκος 8,1 cm.

Γιατί να φορέσω Cock Ring;
Τα δαχτυλίδια αγάπης συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία και τη διατήρηση της στύσης, στην αύξηση του μεγέθους της, καθώς και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης και την ισχυροποίηση των οργασμών.

Δείτε επίσης

JoyRings Silicone Long Rabbit Vibrating Cock Ring Black by Loving Joy
€ 24,90
Powermate Power Rings Maximus 55 Bathmate
€ 21,80
Burton Cock Ring 10 Vibration Modes Black & Silver DreamLove
€ 32,90   € 26,88
Ramrod Smooth Silicone Cock Ring 3Pack by Dream Toys
€ 19,80   € 17,28
JoyRings Doughnut Cock Rings (3 Pack) Loving Joy
€ 10,90
Επιστροφή στην κορυφή