EZ Cinch Silicone Lasso Ring by CalExotics

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6360
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770092113
EZ Cinch Silicone Lasso Ring CalExotics

Μετατρέψτε τις ερωτικές σας συνευρέσεις σε αξέχαστες οργασμικές εμπειρίες για σας και τον/την σύντροφό σας με το εξαιρετικό EZ Cinch Silicone Lasso Ring, τον νέο δακτύλιο πέους σε σχήμα βρόχου από την εταιρία CalExotics.
Το EZ Cinch Silicone Lasso Ring, είναι ένα ιδιαίτερα εύχρηστο δαχτυλίδι πέους, το οποίο έχει σχεδιαστεί για την ενίσχυση της ευχαρίστησης κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, καθώς συμβάλλει τα μέγιστα στην τόνωση της διέγερσης, την επιμήκυνση της επίδοσης και την αύξηση της αντοχής στο κρεβάτι.

Είναι κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας, υποαλλεργική, σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς διαλύτες και φθαλικό άλας, η οποία παίρνει άμεσα τη θερμοκρασία του σώματος για πιο φυσική αίσθηση, καθώς και πλαστικό ABS με κράμα ψευδαργύρου (σφαιρίδιο). Διαθέτει δυνατότητα μεγένθυσης/σμίκρυνσης είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω, μέσω του σφαιριδίου του και είναι ιδιαίτερα ευκολοφόρετο. Τοποθετήστε το απλά γύρω από τη βάση του πέους φυλακίζοντας αν επιθυμείτε μαζί και τους όρχεις, τραβήξτε τον βρόχο σφικτά και απολαύστε άμεση διέγερση.

Συνοδέψτε με το αγαπημένο σας λιπαντικό με βάση το νερό και καθαρίστε με προσοχή πριν και μετά τη χρήση με αντιβακτηριακό σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών. Κατόπιν ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Συνολικό μήκος: 14.50cm

Δείτε επίσης

Leather Multi-Snap Ring από την CalExotics
€ 18,90   € 17,80
Tri-Rings Set of 3 Flesh by CalExotics
€ 10,90
Ramrod Vibrating Cock Ring and Ball Ring with Remote Black Dream Toys
€ 58,90   € 48,90
JoyRings Stamina Cock Rings (2 Set) Loving Joy
€ 17,90
'Feel it Baby' Vibrating Cock Ring by Fifty Shades of Grey
€ 26,90
Επιστροφή στην κορυφή