Ramrod Rabbit Vibrating Cock Ring Black Dream Toys

€ 44,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8766
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365103209
Χαρίστε σε σας και στην σύντροφό σας την τέλεια στύση με το ξεχωριστό Rabbit Vibrating Cockring, το νέο, δονούμενο δαχτυλίδι πέους με λαγουδίσια αυτάκια από την kinky συλλογή Ramrod της εταιρίας Dream Toys.

Παιχνιδιάρικο και σέξι, σε υπέροχο, μαύρο χρώμα, το Rabbit Vibrating Cockring σχεδιάστηκε για να προσφέρει ταυτόχρονη διέγερση και στους δύο συντρόφους.
Με ελαστική περίμετρο, διαμέτρου από 3,2 - 5 cm και μεταξένια απαλή υφή, ο όμορφος αυτός δακτύλιος θα κρατήσει τη στύση σας ψηλά για περισσότερο χρόνο, παρατείνοντας την απόλαυση, ενώ τα μικρά λαγουδίσια αυτάκια στην κορυφή του, αγκαλιάζοντας απαλά την κλειτορίδα της συντρόφου σας, θα της προσφέρουν ανείπωτη ηδονή.

Στα ατού του το ισχυρό μοτέρ ενισχυμένο με 10 λειτουργίες δόνησης, η αθόρυβη λειτουργία του, με επίπεδο θορύβου μικρότερο από 40 dB, η οποία τον καθιστά ιδανικό για τις οικείες σας στιγμές, καθώς και η μεγάλη ευκολία στη χρήση -με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Ο δακτύλιος Rabbit Vibrating Cockring είναι κατασκευασμένος από άριστης ποιότητας σιλικόνη ιατρικού τύπου και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Είναι μαλακός και λείος στην υφή, χωρίς οσμή και παρέχει μέγιστη άνεση. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου usb (περιλαμβάνεται) ενώ είναι και αδιάβροχος (IPX6) για παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους.
Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Γιατί να φορέσω Cock Ring;
Τα δαχτυλίδια αγάπης συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία και τη διατήρηση της στύσης, στην αύξηση του μεγέθους της, καθώς και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης και την ισχυροποίηση των οργασμών.

Μήκος 6,8 cm

Δείτε επίσης

Powermate Power Rings Maximus 55 Bathmate
€ 21,80
JoyRings Silicone Vibrating Cock Ring by Loving Joy
€ 19,80
Silver Vibrating Cock Ring by PVibe
€ 129,17
Rev-Rings Silicone Cock Ring 42 mm Loving Joy
€ 12,90
Burton Cock Ring 10 Vibration Modes Black & Silver DreamLove
€ 32,90   € 26,88
Επιστροφή στην κορυφή