Remote Foreplay 4 Set by CalExotics

€ 134,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7390
Είδος Love Eggs / Δακτύλιοι Πέους
Εταιρεία Calexotics
Προέλευση U.S.A
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Barcode 716770095954
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Είτε αναζητάτε απλά και μόνο ένα δυνατό ”ζέσταμα“ πριν την σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό σας, είτε είστε λάτρεις των πιο μοναχικών απολαύσεων, το Remote Foreplay Set από την εταιρία CalExotics, θα γίνει αναμφίβολα η αγαπημένη “συνήθεια” της ερωτικής σας ζωής…και όχι άδικα!

Το υπέροχο αυτό κιτ περιλαμβάνει 4 μοναδικά κομμάτια: έναν self-stimulator bullet (καμπυλόγραμμο διεγέρτη σε μορφή σφαίρας) με συνοδευτικό κομψό τηλεχειριστήριο -βραχιόλι και ένα δονούμενο enhancement ring (δαχτυλίδι ενίσχυσης) με συνοδευτικό φορητό τηλεχειριστήριο Cal XO.

Και τα δύο παιχνίδια είναι εξοπλισμένα με 12 ισχυρές, αλλά ιδιαίτερα διακριτικές ρυθμίσεις δόνησης, ενώ το καθένα μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς το τηλεχειριστήριό του, χάρη στα ενσωματωμένα κουμπιά ελέγχου που διαθέτει. Ο χειρισμός είναι εξαιρετικά απλός, πραγματοποιείται μέσω 2 απλών κουμπιών, ενώ όλα τα κομμάτια είναι πλήρως επαναφορτιζόμενα, μέσω δύο USB καλωδίων διπλής φόρτισης (περιλαμβάνονται στη συσκευασία) για… συνεχόμενη απόλαυση. Τα χειριστήρια έχουν εμβέλεια έως 10m για απολαυστικά παιχνίδια και έξω από την κρεβατοκάμαρα, ενώ ένα νέας τεχνολογίας τσιπάκι μνήμης διατηρεί την τελευταία ρύθμιση λειτουργίας για να ξεκινάτε πάντα με το αγαπημένο σας πρόγραμμα.

Ο διεγέρτης μπορεί να λειτουργήσει για 2 ώρες σε υψηλή ταχύτητα και για 3 ώρες σε χαμηλή ταχύτητα, χωρίς διακοπή, ενώ ο άνετος δακτύλιος ενίσχυσης για 50 λεπτά σε υψηλή ταχύτητα και για 1,5 ώρα σε χαμηλή ταχύτητα. Και τα δύο επαναφορτίζονται πλήρως σε μόλις 1 ώρα. Μετά από 30 λεπτά αδράνειας. απενεργοποιούνται αυτόματα

Τα παιχνίδια είναι κατασκευασμένα από ιατρικού τύπου, λεία και απαλή σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, ενώ είναι σχεδιασμένα για να “αγκαλιάζουν” τέλεια τις οικείες περιοχές του κορμιού σας, χαρίζοντας σας απόλυτη ικανοποίηση.
O διεγέρτης –σφαίρα διαθέτει κορδόνι ανάκτησης για ασφαλή εξαγωγή, όσο βαθιά και δυνατά και αν πάτε. Το βραχιόλι ασφαλίζει με κλεισιμο –πόρπη και προσαρμόζεται απόλυτα στο χέρι σας.

Για εντονότερη αίσθηση να τα χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τα πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα καθαριστικό για Sex Toys και να τα αποθηκεύετε ξεχωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας.

Τα 3 παιχνίδια είναι απόλυτα αδιαβροχα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μέσα στο νερό. Το τηλεχειριστήριο Cal XO κρατήστε μακριά από το νερό!

Διαστάσεις: - self-stimulator bullet: 7,5cm x 3,5cm, enhancement ring: 9cm x 4,5cm, διάμετρος: 2,5cm.

Δείτε επίσης

Vini App Controlled Love Egg Pink/Yellow Magic Motion
€ 62,90   € 54,37
Iduna Vibrating Egg Royal Fantasies by Dream Toys
€ 84,90   € 72,50
Charismatic Celia Wireless Remote Controlled Bullet by Dream Toys
€ 72,90   € 57,78
Elize Wireless Remote Controlled Love Egg Elite by Dream Toys
€ 74,90   € 59,28
Metis Red Evolution Vibrating Love Ball by Dream Toys
€ 54,90   € 43,20
Επιστροφή στην κορυφή