Elys Ripple Egg Remote Control Pink Toyz4Lovers

€ 37,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7661
Είδος Love Eggs
Μήκος 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Τροφοδοσία 2 × AAA
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Italy
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Barcode 8053629698174
Απολαύστε μία μοναδική εμπειρία εσωτερικού, διεγερτικού μασάζ με το υπέροχο Ripple Egg, το νέο δονούμενο αυγό με τηλεχειριστήριο από την νεανική σειρά ELYS της εταιρίας Toyz4Lovers.

Κομψό, πολυτελές και διακριτικό, σε ζωηρό, κοριτσίστικο ροζ, με συμπαγές, εργονομικό σχήμα, και άριστη λειτουργικότητα, το Love Egg ήρθε για να σας προσφέρει ανείπωτη ευχαρίστηση. Η ελαφρά μυτερή άκρη του, είναι σχεδιασμένη να διεισδύει εύκολα μέσα σας αγκαλιάζοντας τέλεια τις ευαίσθητες, ερωτογενείς περιοχές του κορμιού σας, ενώ από τον ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα του, διαχέονται μέσω της γεμάτης ραβδώσεις και διεγερτικές ακίδες επιφάνειάς του, 9 διαφορετικά μοτίβα δόνησης “πειράζοντας” τα “επίμαχα σημεία” σας και χαρίζοντάς σας ηδονικά κύματα κολπικής διέγερσης. Τέλος, το σταθερό σχοινάκι ανάκτησης στη βάση του εγγυάται την ασφαλή του αφαίρεση όσο βαθιά και δυνατά και αν παίζετε.

Το Ripple Egg είναι κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη απόλυτα φιλική για το δέρμα και τις εσωτερικές απολήξεις του κολπικού καναλιού. Είναι ιδανικό για σόλο στιγμές αλλά και για παιχνίδια με ζευγάρια. Παραδώστε το χειριστήριο στον/ στην σύντροφό σας και παραχωρήστε του /της ταυτόχρονα και τον έλεγχο των οργασμών σας, ιδιωτικά, αλλά και δημόσια. Η επιλογή είναι δική σας.
Το αυγό είναι αδιάβροχο για τρελό παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους. Για βέλτιστη αίσθηση να το συνοδεύετε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών και να το αποθηκεύετε ξεχωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας αξεσουάρ.

Μήκος = 9cm
Διάμετρος = 3,7cm
Μπαταρίες = 2 x AAA (δεν περιλαμβάνονται).

Δείτε επίσης

Magic Fugu App Controlled Egg Red by Magic Motion
€ 74,70
Dark Desires Virginia Thrusting Egg by Dream Toys
€ 88,90   € 69,50
Make My Orgasm Eggsplode ToyJoy
€ 52,90   € 45,90
Luna Smart Bead Pink by Lelo
€ 129,90
Remote Controlled Vibrating Egg Pink Lovers Premium
€ 56,90   € 46,90
Επιστροφή στην κορυφή