Pump Worx Rock Hard Power Pump by Pipedream

€ 58,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5521
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 20,50 cm
Υλικό ABS Πλαστικό
Εταιρεία Pipedream
Προέλευση U.S.A
Barcode 603912294941
Κερδίστε πίσω το μέγεθος και την αυτοπεποίθηση που σας αξίζει με την αντλία επιμήκυνσης πέους Pump Worx Hard Rock Power από την εταιρία Pipedream.

Μόλις εισάγετε το πέος σας στο ομαλό, εύκαμπτο άνοιγμα του κυλίνδρου, σας περιμένουν οι πιο hard rock στύσεις της ζωής σας!. Κάθε συμπίεση της λαβής της αντλίας κάνει το όργανό σας να μεγαλώνει, και να γίνεται πιο παχύ, πιο σφριγηλό και πιο στητό. Ο διαφανής κύλινδρος σας επιτρέπει να παρακολουθείτε σε real time την εξέλιξη της στύσης σας, η βάση του, φτιαγμένη από TPR, σας εξασφαλίζει απόλυτη σφράγιση, ενώ η βαλβίδα γρήγορης αποδέσμευσης, ανακουφίζει άμεσα την πίεση, με το πάτημα απλά του κουμπιού. Η εργονομική EZ-Grip λαβή είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει απόλυτα στο χέρι σας και να σας επιτρέπει να χειρίζεστε την αντλία με το ένα χέρι μόνο, αφήνοντας το άλλο , ελεύθερο για επιπλέον διέγερση.

Για να παρατείνετε τη διάρκεια της στύσης και να αποφύγετε την πρόωρη εκσπερμάτιση τοποθετήστε το cock ring που θα βρείτε στη συσκευασία στη βάση του πέους και κάντε την/τον σύντροφό σας να σας εκλιπαρεί για την κορύφωση.
Όταν τελειώσετε, αποσπάστε τον κύλινδρο από τον εύκαμπτο σωλήνα και πλύνετέ τον με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα toycleaner.
Συστήνεται η χρήση λιπαντικού για βελτιωμένη αίσθηση

Στη συσκευασία θα βρείτε, επίσης 1 Cock Ring (Δαχτυλίδι πέους), Thickering Cream (κρέμα για πιο παχύ πέος), Moist Lubricant (ενυδατικό λιπαντικό) και Toy Cleaner (καθαριστικό ερωτικών παιχνιδιών)!

Μήκος: 20,5cm, διάμετρος: 8cm

Δείτε επίσης

Renegade Bolero Penis Pump Black by NS Novelties
€ 38,90
Power Pump Master Black by ToyJoy
€ 42,90   € 36,90
Pump UP Easy Touch Clear Toyz4Lovers
€ 18,80
Executive Vacuum Pump by Calexotics
€ 42,90
Big Man Pump System by Calexotics
€ 47,35
Επιστροφή στην κορυφή