Ramrod Penis Pump Trigger Dream Toys

€ 24,90 € 22,84


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7748
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 20,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό & TPE
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365101441
Για τους λιγότερο “προικισμένους” από τη φύση, αλλά και για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, η Penis Pump Trigger, η νέα χειροκίνητη αντλία πέους από την κομψή συλλογή Ramrod της εταιρίας Dream Toys, αποτελεί αναμφίβολα την πλέον ασφαλή και σίγουρη λύση μεγέθυνσης του μορίου τους.

Εύχρηστη, αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή, κατασκευασμένη από ABS, υλικό απόλυτα ασφαλές για το σώμα, η αντλία διαθέτει έναν διαφανή κύλινδρο με αριθμητική χάραξη στην επιφάνειά του για πλήρη ορατότητα της προόδου σας, πώμα από μαλακό TPE στη βάση του για απόλυτα αεροστεγή σφράγιση και έναν εύκαμπτο σωλήνα, ο οποίος καταλήγει σε μία εργονομικά σχεδιασμένη εύχρηστη λαβή (τύπου σκανδάλη), το πρεσάρισμα της οποίας δημιουργεί το επιθυμητό κενό αέρος στο εσωτερικό του κυλίνδρου οδηγώντας σας στην επίτευξη μιας ευμεγέθους στύσης διαρκείας. Επιπλέον, μία βαλβίδα ταχείας αποσυμπίεσης φροντίζει για την γρήγορη απελευθέρωση τον αέρα μέσα από τον κύλινδρο δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ξεκινήσετε άμεσα το παιχνίδι.

Για να παρατείνετε περαιτέρω τα καλά αποτελέσματα, εφαρμόστε το σέξι, μαλακό cock ring (περιλαμβάνεται) στη βάση του πέους σας ή γύρω από τους όρχεις και απολαύστε καυτό παιχνίδι διαρκείας! Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης και ένα Pump Sleeve Vagina (κολπικό μανίκι) για να μετατρέψετε την αντλία σας σε αυνανιστήρι.

Μετά τη χρήση αποσυνδέστε τον κύλινδρο από τον σωλήνα αναρρόφησης και καθαρίστε τον προσεκτικά με ένα ποιοτικό toy cleaner ή με ζεστό νερό και σαπούνι. Για καλύτερη αίσθηση να χρησιμοποιείτε πάντα λιπαντικό με βάση το νερό. Η αντλία είναι αδιάβροχη για απολαυστικά παιχνίδια και στο μπάνιο.
Μήκος κυλίνδρου: 20 cm, πλάτος: 5,9 cm.

Δείτε επίσης

Quick Draw Vacuum Pump by Calexotics
€ 59,00
Pump Worx Max-Width Penis Enlarger by Pipedream
€ 44,90   € 36,90
Ramrod Automatic Digital Penis Pump Dream Toys
€ 74,90   € 66,68
Performance VX3 Enhancement Penis Pump System by Blush Novelties
€ 39,70   € 32,43
Pump Worx Beginners Power Pump Blue by Pipedream
€ 18,90   € 15,08
Επιστροφή στην κορυφή