Femme Fatale To Go by Private

€ 22,90 € 17,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6918
Είδος Αυνανιστήρια
Εταιρεία Private
Barcode 8713221820693
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Απολαύστε αυθεντική αίσθηση κολπικής επαφής και…θυελλώδεις, εκρηκτικούς οργασμούς με το υπέροχο Femme Fatale Pussy, το νέο ομοιωμα αιδοίου από την νεανική συλλογή Private To Go με την υπογραφή της εταιρίας California Exotics.

Τολμηρό και αισθησιακό, με ζουμερά, προκλητικά χείλη και ελαστική, μεταξένια υφή, το stroker διαθέτει ανάγλυφο εσωτερικό κανάλι το οποίο καταλήγει σε ένα ιδιαίτερα στενό και σφικτό άκρο για έντονα αισθαντικές εμεπειρίες διέγερσης. Η ισχύς της αναρρόφησης ρυθμίζεται μέσω της περιστροφής του καλύμματος που βρίσκεται στη βάση του stroker. Όταν το καπάκι είναι ερμητικά κλειστό, η αναρρόφηση είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Μοιάζει με “πιπίλισμα” του μoρίου σας κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ. Όσο ξεβιδώνετε το καπάκι, η ένταση της αναρρόφησης εξασθενεί.

Κατασκευασμένο από απαλό - μοιάζει σχεδόν όπως το real thing– αδιαφανές, θερμοπλαστικό καουτσούκ (Realskin TPR), υλικό απόλυτα ασφαλές για το σώμα, το stroker είναι ιδιαίτερο φιλικό και εύκολο στην χρήση. Επιπλέον, το μικρό και διακριτικό του μέγεθος και το συμπαγές του σχήμα, το καθιστούν ιδανικό για τα ταξίδια, τις εκδρομές, τις βόλτες σας!

Για να το καθαρίσετε αφαιρέστε το εσωτερικό υλικό (sleever) και πλύνετέ το με ζεστό νερό. Μην χρησιμοποιείτε σαπούνι. Για πιο ενδελεχή καθαρισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη αραιωμένη ισοπροπυλική αλκοόλη. Αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά και αποθηκεύστε το ξεχωριστά από τα υπόλοιπα sex toys της συλλογής σας.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από strokers, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.
Διαστάσεις: 21cm Χ 7,5cm.

Δείτε επίσης

3D Zen Masturbator by Tenga
€ 44,90
Schag's Sultry Stout Frosted by Dream Toys
€ 48,90   € 43,40
Fleshlight Kendra Sunderland Vagina
€ 64,90   € 59,80
Fleshlight Mia Malkova Boss Level Anal
€ 64,90   € 59,80
Palm Pal Virgin Ass UR3 by Doc Johnson
€ 19,70
Επιστροφή στην κορυφή