Rev-Lite Realistic Mouth Male Masturbator Loving Joy

€ 48,90 € 43,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7330
Είδος Αυνανιστήρια
Υλικό TPE
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963728
Μήκος 25,00 cm
Προέλευση United Kingdom
Αφεθείτε στην απόλαυση μιας σχεδόν πραγματικής εμπειρίας στοματικού και ικανοποιήστε απόλυτα τις αχαλίνωτες επιθυμίες σας με το Rev-Lite Realistic Mouth Male Masturbator, από την Loving Joy.

Κατασκευασμένο από βελούδινα μαλακό TPR άριστης ποιότητος, για απόλυτα φυσική αίσθηση, το Stroker διαθέτει απαλή είσοδο σε σχήμα υπέροχων, ζουμερών χειλιών και ένα σφικτό εσωτερικό κανάλι με ανάγλυφη, δελεαστική υφή, η οποία σας προσκαλεί να βυθιστείτε στο βελούδινα απαλό εσωτερικό του υποσχόμενη να σας χαρίσει ασύλληπτη ικανοποίηση. Περιστρέφοντας απλά την κορυφή της θήκης μπορείτε να ελέγξετε την ισχύ της αναρρόφησης προσαρμόζοντας την ένταση της εμπειρίας στις ανάγκες σας. Το Sleever στεγάζεται σε μία κομψή, μαύρη κυλινδρική θήκη, για ασφαλή αποθήκευση, η οποία επιπλέον ταιριάζει τέλεια στο χέρι, προσφέροντας απόλυτο έλεγχο των κινήσεων.

Για βελτιστοποίηση της αίσθησης να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Για να το καθαρίσετε αφαιρέστε το εσωτερικό υλικό (sleever) και πλύντε το με ζεστό νερό και σαπούνι ή με λίγη αραιωμένη ισοπροπυλική αλκοόλη. Αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά και τοποθετήστε το εκ νεόυ ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από strokers, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα
Συνολικό μήκος: 25cm Εισαγόμενο βάθος: 21,5 cm
Υλικό: TPE (sleever), ABS (θήκη)

Δείτε επίσης

Tori The Girl Next Door Realistic Pussy Dream Toys
€ 26,80   € 22,00
Fleshlight Mia Malkova Level Up Vagina
€ 64,90   € 59,80
3D Zen Masturbator by Tenga
€ 44,90
Rev-Air Pro Reusable Masturbation Cup by Loving Joy
€ 32,90   € 29,80
Verspanken Foam Wavy by Big Teaze Toys
€ 42,90
Επιστροφή στην κορυφή