Alicia The Girl Next Door by Dream Toys

€ 12,90 € 10,82


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8283
Είδος Αυνανιστήρια
Μήκος 10,50 cm
Υλικό TPE
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365102486
Σταματήστε να ονειρεύεστε την καυτή γειτόνισσα… και αρχίστε να πραγματοποιείτε όλα όσα έχετε φαντασιωθεί μαζί της με τα υπέροχα Strokers/ Masturbators/Pussies της super hot συλλογής The Girl Next Door από την εταιρία Dream Toys.

Τα ερωτικά αξεσουάρ της συλλογής είναι κατασκευασμένα από άοσμο TPE (Ελαστομερές θερμοπλαστικό) ή αλλιώς Pure Skin, υλικό γνωστό για την ασύγκριτη απαλότητα, τη μοναδική ελαστικότητα, και την ζωντανή, υπέρ-ρεαλιστική αίσθηση. Τα Strokers και τα Masturbators διαθέτουν άνοιγμα και στα δύο άκρα για να χωράνε όλα τα μεγέθη πέους με άνεση και ευκολία. Καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι, ενώ λόγω της πορώδους σύστασης του υλικού τους συνιστάται να απολυμαίνονται πολύ προσεκτικά πριν τη χρήση με ένα ποιοτικό καθαριστικό για sex toys και να διατηρούνται χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στην καθαριότητα απαιτείται αν εκσπερματίζετε στο εσωτερικό τους!

Ανακαλύψτε τα κρυφά χαρίσματα της super hot, black Alicia του νέου, υπέροχου stroker με άνοιγμα αιδοίου από την καυτή συλλογή και ζήστε μοναδικές στιγμές αυτοϊκανοποίησης, όπως ποτέ ξανά.

Η Alicia θα σας ξετρελάνει με την βελούδινα απαλή και άκρως ρεαλιστική υφή του στενού, εσωτερικού της καναλιού, την οποία θα αισθανθείτε αμέσως μόλις βυθιστείτε για πρώτη φορά στον ελαστικό της κόλπο και νιώσετε το γεμάτο διεγερτικές πτυχώσεις σώμα της να τυλίγεται σφικτά γύρω από το μόριό σας πειράζοντας γλυκά τα ευαίσθητα σημεία του έως ότου οδηγηθείτε αργά και βασανιστικά σε εκρηκτικές εκσπερματίσεις διαρκείας.

Ασφαλές για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ. Το προφυλακτικό δεν είναι απαραίτητό, εντούτοις συνιστάται για καλύτερη υγιεινή.
Μήκος 10,5 cm, Πλάτος 5,2 cm. Διάμετρος εσωτερικά 0,5 cm - 5 cm.

Δείτε επίσης

Rev-Air Tight Reusable Masturbation Cup by Loving Joy
€ 32,90   € 29,80
Fleshlight Quickshot Mia Malkova Double Hole
€ 38,80
Cheap Thrills - The Roller Girl by Calexotics
€ 15,90
Fleshlight Jenna Haze Obsession Vagina
€ 64,90   € 59,50
Tori The Girl Next Door Realistic Pussy Dream Toys
€ 26,80   € 22,00
Επιστροφή στην κορυφή