Fleshlight Stamina Training Unit STU Butt

€ 64,90 € 58,87


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8320
Είδος Αυνανιστήρια
Υλικό Superskin
Προέλευση U.S.A
Μήκος 25,00 cm
Εταιρεία Fleshlight
Barcode 810476019402
Προπονείστε για έναν μαραθώνιο απόλαυσης που θα σας κρατήσει σκληρούς και ανθεκτικούς, εραστές έτοιμους για όλα; Ή απλά επιθυμείτε να βιώσετε μια υπέροχα δυνατή edging εμπειρία αυνανισμού; Είτε έτσι είτε αλλιώς, το Fleshlight STU Butt είναι το τέλειο αξεσουάρ για εσάς.

Το Fleshlight STU (Stamina Training Unit) σχεδιάστηκε ακριβώς γι αυτόν τον σκοπό. Να αναπαράγει την απίστευτη αίσθηση της σεξουαλικής επαφής, προκειμένου να σας βοηθήσει να βρείτε τον ρυθμό σας και να επιτύχετε τη μέγιστη σεξουαλική απόδοση. Να μετατρέψει δηλαδή τον αυνανισμό σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη προπόνηση. Αν μπορείτε να αντέξετε 10 λεπτά στο STU, μπορείτε να αντέξετε διπλάσιο χρόνο στο κρεβάτι με οποιαδήποτε /οποιονδήποτε επιθυμείτε!

Με το Fleshlight STU, όχι μόνο θα βελτιώσετε τη σεξουαλική σας αντοχή και τις τεχνικές σας, αλλά θα βιώσετε και τους πιο έντονους οργασμούς της ζωής σας.

Είναι κατασκευασμένο από το πατενταρισμένο υλικό Superskin, το οποίο προσομοιάζει στο ανθρώπινο δέρμα και προσφέρει αξεπέραστη αίσθηση οικειότητας. Επίσης, διαθέτει στενότερο κανάλι από τα κανονικά Fleshlight με σούπερ διεγερτικό εσωτερικό ανάγλυφο για εντονότερες αισθήσεις.
Για μεγαλύτερη απόλαυση να το συνοδεύετε πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι

Τοποθετημένο σε χρυσή θήκη που θυμίζει δάδα για διακριτική αποθήκευση και εύκολη μεταφορά.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε και το υπέροχο σετ Fleshlight STU(Stamina Training Unit) Value Pack για μία ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης και φροντίδας.

Δείτε επίσης

Tina The Girl Next Door by Dream Toys
€ 38,90   € 33,68
Tara White Legend Pussy by Private
€ 56,90   € 48,90
Fleshlight Ana Foxxx Silk Vagina
€ 64,90   € 61,87
Schag's Sultry Stout Frosted by Dream Toys
€ 48,90   € 43,40
Alexis Thomas Superstar Pussy by Private
€ 56,90   € 51,80
Επιστροφή στην κορυφή