Tina The Girl Next Door by Dream Toys

€ 38,90 € 33,68


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8408
Είδος Αυνανιστήρια
Υλικό TPE
Μήκος 10,50 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365102493
Σταματήστε να ονειρεύεστε την καυτή γειτόνισσα… και αρχίστε να πραγματοποιείτε όλα όσα έχετε φαντασιωθεί μαζί της με τα υπέροχα Strokers της super hot συλλογής The Girl Next Door από την εταιρία Dream Toys.

Τα ερωτικά αξεσουάρ της συλλογής είναι κατασκευασμένα από άοσμο TPE (Ελαστομερές θερμοπλαστικό) ή Pure Skin, υλικό γνωστό για την ασύγκριτη απαλότητα, τη μοναδική ελαστικότητα, και την ζωντανή, υπέρ-ρεαλιστική αίσθηση. Τα Strokers διαθέτουν άνοιγμα και στα δύο άκρα για μεγαλύτερη άνεση στη χρήση. Καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι, ενώ λόγω της πορώδους σύστασης του υλικού τους συνιστάται να απολυμαίνονται πολύ προσεκτικά πριν τη χρήση με ένα ποιοτικό καθαριστικό για sex toys και να διατηρούνται χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στην καθαριότητα απαιτείται αν εκσπερματίζετε στο εσωτερικό τους!

Ανακαλύψτε μαγικές εμπειρίες αυτοϊκανοποίησης με βοηθό την υπέροχη Tina, το νέο stroker set της hot συλλογής το οποίο εμπεριέχει τρία αυνανιστήρια με διαφορετικά ανοίγματα (αιδοίο, πρωκτός, στόμα) για να επιλέγετε κάθε φορά με ποιο θέλετε να κάνετε παιχνίδι.

Τα stroker θα σας ξετρελάνουν με την εξαιρετικά απαλή και ρεαλιστική υφή του στενού, εσωτερικού τους καναλιού, την οποία θα αντιληφθείτε αμέσως μόλις βυθιστείτε για πρώτη φορά μέσα τους και νιώσετε το πλούσιο σε υφή σώμα τους να τυλίγεται σφικτά γύρω από το μόριό σας πειράζοντας γλυκά τα ευαίσθητα σημεία του και οδηγώντας σας αργά και βασανιστικά σε έναν εκρηκτικό οργασμό διαρκείας.

Το κάτω μέρος τους είναι ανοικτό για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και ενδελεχή καθαρισμό. Ιδανικό για όλα τα μεγέθη πέους.
Σε travel size για να το παίρνετε παντού μαζί σας.
Απόλυτα ασφαλές για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ.

Μήκος 10,5 cm, Πλάτος 5,2 cm, Διάμετρος εσωτερικά 0,5 cm - 5 cm.

Δείτε επίσης

Fleshlight Gina Valentina Stellar Vagina
€ 64,90   € 59,77
Palm Pal Ass UR3 by Doc Johnson
€ 18,90
3D Zen Masturbator by Tenga
€ 44,90
Cheap Thrills Anal - The Cheerleader by Calexotics
€ 16,90   € 14,78
Tori The Girl Next Door Realistic Pussy Dream Toys
€ 26,80   € 22,00
Επιστροφή στην κορυφή