Deluxe 4 Balls By Pipedreams

€ 26,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4846
Είδος Love Balls
Μήκος 42,00 cm
Εισαγόμενο 25,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Pipedream
Barcode 603912332384
Απολαύστε τις συναρπαστικές αισθήσεις της πρωκτικής διέγερσης με τις μοναδικές Deluxe Vibro Balls, τις νέες ben wa balls από την συλλογή Anal Fantasy της εταιρίας Pipedream. Παίξτε μόνη σας ή μαζί με τον σύντροφό σας και νιώστε το πάθος και την ένταση να κατακλύζουν τις αισθήσεις σας.
Οι Deluxe Vibro Balls έχουν διάμετρο 3,2cm και συνδέονται μεταξύ τους με ένα σταθερό κορδόνι, στην άκρη του οποίου υπάρχει δακτύλιος ανάκτησης, για εύκολη και ασφαλή αφαίρεση. Στο εσωτερικό τους περιέχουν μπίλιες, οι οποίες κινούνται με κάθε σας κίνηση - τονώνοντας τις ευαίσθητες απολήξεις των νεύρων στην περιοχή του προστάτη - χαρίζοντάς σας ονειρεμένες στιγμές ευχαρίστησης.

Εισάγετε τις μπάλες μία- μία κατά μήκος των καμπυλών του πρωκτικού καναλιού, μέχρι το σημείο που αισθάνεστε άνετα. Κατόπιν, τραβήξτε απαλά τη λαβή και απελευθερώσετε κάθε μπάλα χωριστά για ακόμα μεγαλύτερη διέγερση. Για να επιτύχετε ακόμη πιο διαρκείς και έντονες οργασμικές συσπάσεις ακολουθήστε τη συμβουλή των κατασκευαστών του προϊόντος και αφαιρέσετε τις μπάλες κατά τη διάρκεια της κορύφωσης
Οι Deluxe Vibro Balls είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά ομαλό και λείο, απόλυτα ασφαλές για το σώμα, απαλλαγμένο από φθαλικές ενώσεις πλαστικό υλικό ABS, το οποίο είναι ιδιαίτερα αισθησιακό στην αφή. Καθαρίζονται εύκολα με χλιαρό νερό και σαπούνι ή με κάποιο toy cleaner.
Να χρησιμοποιούνται πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό!

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται, επίσης, ένα δείγμα λιπαντικού, μία πρωκτική κρέμα, ένα toy cleaner και 2 προστατευτικά καλύμματα για το δάκτυλο.

Δείτε επίσης

Fascinate Balls Pink by Vibe Therapy
€ 22,50   € 19,90
Moressa Osian Two Premium Silicone Love Balls Pink by DreamLove
€ 21,87
Desi Love Balls Pink by FeelzToys
€ 22,90   € 16,80
Candy Love Balls Blue by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 9,26
Lemon Squeeze Love Balls The Candy Shop by Dream Toys
€ 38,90   € 27,87
Επιστροφή στην κορυφή