L1 Love Balls White & Light Blue by Ovo

€ 46,90 € 39,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4968
Είδος Love Balls
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Μήκος 19,50 cm
Εταιρεία Ovo
Προέλευση Germany
Barcode 4053856999307
Υλικό Σιλικόνη
Κομψό, διακριτικό και μοντέρνο το L1 της εταιρίας OVO είναι σχεδιασμένο για να τονώνει, να ενισχύει και να εκγυμνάζει με άνεση και ευκολία τους μύες του πυελικού εδάφους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη σεξουαλική ευχαρίστηση, διατηρώντας παράλληλα τα τοιχώματα του κόλπου ελαστικά και ευαίσθητα στην σεξουαλική διέγερση και ευχαρίστηση.

Η συσκευασία περιέχει μία διπλή θήκη από ομαλή και λεία σιλικόνη, με μακρύ καλώδιο ανάκτησης και κομψό κόσμημα στο τελείωμά του, για μεγαλύτερη ασφάλεια και ένα touch πολυτέλειας, καθώς και 2 εναλλάξιμα ζευγάρια μπάλες, 84gr και 104gr, οι οποίες θα φροντίσουν για την σεξουαλική σας υγεία και διασκέδασή. Οι L1 είναι απόλυτα αθόρυβες, κανείς δεν θα γνωρίζει ότι τις φοράτε, ως εκ τούτου το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περιορίσετε το χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπό σας, προκειμένου να μην κάνετε τους άλλους να διερωτώνται!

Μπορείτε να τοποθετήσετε μία ή και δύο μπάλες στο στήριγμα σιλικόνης. Ξεκινήστε με την ελαφρύτερη μπάλα ή τον ελαφρύτερο συνδυασμό μπαλών και με την πάροδο του χρόνου προχωρήστε και σε άλλα “συνθέματα”, ώσπου να επιτύχετε το ιδανικό βάρος για εσάς. Μόλις τις εισάγετε στο κολπικό κανάλι, οι πυελικοί μύες σας θα αρχίσουν να “εργάζονται” προσπαθώντας να κρατήσουν τις μπάλες στη θέση τους, προκαλώντας σας έντονη εσωτερική διέγερση.

Οι μπάλες και αδιάβροχες, καθαρίζονται εύκολα με σαπούνι και νερό και έρχονται με 15ετή εγγύηση από την κατασκευάστρια εταιρία. Για μεγιστοποίηση της απόλαυσης, χρησιμοποιήστε μαζί ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Συνιστώνται από γυναικολόγους και μαιευτήρες.

Υλικά κατασκευής: Σιλικόνη / ABS Πλαστικό. Διάμετρος: 3,5cm.

Δείτε επίσης

Wonavibe Keisy II Silicone Balls by DreamLove
€ 17,90   € 14,26
Funky Love Balls Pink by ToyJoy
€ 8,90   € 6,60
Love Kegel Balls by Happy Loky
€ 23,90   € 20,58
JoyBalls Trend Duo Black by JoyDivision
€ 25,90
Intense Fun Kisha Fit Love Balls Pink by DreamLove
€ 18,80
Επιστροφή στην κορυφή