Love Kegel Balls by Happy Loky

€ 23,90 € 20,58


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8451
Είδος Love Balls
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565902988
Προπονηθείτε για τον δικό σας μαραθώνιο διασκέδασης με τις υπέροχες Happy Loky Kegel Balls, τις νέες μπάλες αγάπης από την εταιρία Dream Love.

Κομψές, διασκεδαστικές και σέξι, σε όμορφα, παστέλ χρώματα, οι Kegel Balls θα σας χαρίσουν εντυπωσιακά δυνατούς πυελικούς μύες και ακόμη πιο εντυπωσιακούς οργασμούς σε σας και τον σύντροφό σας.
Το σετ αποτελείται από τέσσερις ίδιας διαμέτρου (3cm), αλλά διαφορετικού βάρους, μπάλες και ένα μακρύ κορδόνι (δακτύλιος ανάκτησης) με δύο θήκες, στις οποίες μπορείτε να εναλλάσσετε τις Kegel Balls, σε όποιον συνδυασμό επιθυμείτε.

Οι χάντρες έχουν παρόμοια χρώματα με τη συσκευασία, δηλαδή, ροζ, γαλάζιο, σκούρο πράσινο και σκούρο μπλε. Κάθε χρώμα έχει διαφορετικό βάρος: το γαλάζιο είναι 15g το ροζ έχει βάρος 25g, το σκούρο μπλε ζυγίζει 35g και το πράσινο 55gr.
Σας προτείνουμε να ξεκινήστε για περίπου 15 λεπτά την ημέρα με τον ελαφρύτερο συνδυασμό και να αυξήσετε το βάρος σταδιακά με την πάροδο του χρόνου.

Οι μπάλες ευχαρίστησης είναι κατασκευασμένες από ιατρικής ποιότητας υποαλλεργική σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, εισάγονται εύκολα και παρέχουν μεταξένια αίσθηση. Ο δακτύλιος ανάκτησης, κατασκευασμένος και ο ίδιος εξ ολοκλήρου από σιλικόνη, επιτρέπει την ασφαλή και εύκολη εξαγωγή των Kegel Balls.

Να τις χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Μετά τη χρήση να τις καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή μα ένα ποιοτικό toycleaner και να τις αποθηκεύετε ξεχωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά αξεσουάρ σας.

Η προπόνηση με Kegel Balls εκτός από την ενδυνάμωση του πυελικού εδάφους αυξάνει επιπλέον και τη σεξουαλική επιθυμία, ενθαρρύνοντάς σας στην αυτό-εξερεύνηση και προτρέποντάς σας να ανακαλύψετε νέες αισθήσεις για να απολαύσετε απόλυτα το σώμα σας.

Δείτε επίσης

Heavy Metal Duo Spheres by Seven Creations
€ 21,90   € 14,80
Wave 5 Joyballs 17.50cm by JoyDivision
€ 24,90
Rock n Roll Balls Βιολετί by ToyJoy
€ 15,90
Rock n Roll Balls Purple by ToyJoy
€ 15,90   € 12,90
Deluxe 4 Balls By Pipedreams
€ 26,90
Επιστροφή στην κορυφή