BFit Classic Love Balls Orchid by BSwish

€ 19,80 € 17,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6221
Είδος Love Balls
Μήκος 14,00 cm
Εισαγόμενο 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση France
Εταιρεία BSwish
Barcode 8555888501153
Μεγιστοποιήστε την σεξουαλική σας διέγερση, ενισχύοντας ταυτόχρονα τους μύες του πυελικού εδάφους με τις εξαιρετικές Bfit Classic Love Balls, το πολυτελές αξεσουάρ της B Swish, το οποίο συνδυάζει με μοναδικό τρόπο απαλότητα, εργονομικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα.

Το σετ περιλαμβάνει δύο απόλυτα σταθμισμένες Kegel balls από σιλικόνη, βάρους 24gr έκαστη και δύο βάσεις στήριξης (cradles) από σιλικόνη, μία μονή και μία διπλή, μέσα στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε τις μπάλες. Και τα δύο σφαιρίδια διαθέτουν μια ευδιάκριτη ραφή, η οποία διατρέχει το μέσον της επιφάνειάς τους, για εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση στην εκάστοτε βάση. Αν είστε αρχάριοι, ξεκινήστε με την single ball. Σταδιακά, με συνεχή εξάσκηση θα καταφέρετε να συνδυάσετε και τις δύο μπάλες ταυτόχρονα, για ακόμη μεγαλύτερη διέγερση.

Εισάγετε τις Love Balls στον κόλπο, όπως το ταμπόν σας και ασχοληθείτε με τις καθημερινές σας δουλειές, περπάτημα, ψώνια ή ήπια γυμναστική. Οι μπάλες θα δονούνται εσωτερικά με κάθε σας κίνηση, αγκαλιάζοντας τέλεια το κολπικό κανάλι και θα τονώνουν με απόλυτα φυσικό τρόπο τα τοιχώματα του κόλπου, αλλά και την σεξουαλική σας ευχαρίστηση!
Κατασκευασμένες από υποαλλεργική μεταξένια σιλικόνη, οι Love Balls είναι απόλυτα ασφαλείς για το σώμα, αδιάβροχες και αθόρυβες. Διαθέτουν λαβή-δακτύλιο για εύκολη και ασφαλή αφαίρεση. Χρησιμοποιήστε τις μαζί ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό για εντονότερη απόλαυση.

Βρείτε τη φόρμα σας, αλλά και την “όρεξη” για σεξ, με τις Bfit Classic Love Balls και απολαύστε ονειρεμένους οργασμούς κάθε στιγμή της ημέρας.

Δείτε επίσης

Desi Love Balls Purple by FeelzToys
€ 22,90   € 19,25
Heavy Metal Duo Spheres by Seven Creations
€ 21,90   € 14,80
Deluxe 4 Balls By Pipedreams
€ 26,90
Peonia Pink Kegel Balls by Layla
€ 18,90
Yoni Power 2 Training Set Black by Satisfyer
€ 29,90
Επιστροφή στην κορυφή