Flirts Double Kegel Silicone Balls Purple by Dream Toys

€ 19,90 € 15,78


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8164
Είδος Love Balls
Μήκος 15,00 cm
Εισαγόμενο 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365102332
Γυμνάστε τους κολπικούς σας μυς άνετα και ευχάριστα απολαμβάνοντας παράλληλα τους εκρηκτικότερους οργασμούς της ζωής σας με το υπέροχο Double Kegel Ball το μικρό, σέξι μυστικό σας από τη νεανική συλλογή Flirts της εταιρίας Dream Toys.

Βελούδινα απαλές και λείες στην υφή, ενωμένες σε στιβαρή λαβή για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στον χειρισμό, με ανθεκτικό κορδόνι ανάκτησης για απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά, οι Double Kegel Ball θα απογειώσουν χωρίς αμφιβολία τη σεξουαλική σας ζωή προσφέροντάς σας ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης. Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας, υποαλλεργική σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, ενώ είναι και αδιάβροχές για άτακτο παιχνίδι και στο νερό. Καθαρίστε τις με ζεστό νερό και σαπούνι. Για πιο έντονη αίσθηση να τις συνοδεύετε πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Διαστάσεις: μήκος 15,0 cm, διάμετρος 3,0 cm

Γιατροί και γυναικολόγοι παγκοσμίως προτείνουν την χρήση "kegel balls", καθώς συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στη σύσφιξη του κόλπου μετά τη γέννα, καθώς και στην αποφυγή της ακράτειας.

Η συλλογή Flirts ξεχωρίζει για τα έντονα χρώματα των παιχνιδιών και την υπέροχη συσκευασία που θυμίζει άνοιξη, γαλάζιο ουρανό, ηλιόλουστες μέρες και φρέσκα, ευωδιαστά λουλούδια και στόχος της είναι να φέρει την ξεγνοιασιά και τη χαρά στην κρεβατοκάμαρά σας.

Δείτε επίσης

Beyond Aroused Kegel Balls by Fifty Shades of Grey
€ 39,90
Candy Love Balls Pink by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 8,52
Peonia Pink Kegel Balls by Layla
€ 18,90
Inner Goddess Mini Silver Pleasure Balls 85gr by Fifty Shades of Grey
€ 33,90   € 28,50
Heavy Metal Anal Beads by Seven Creations
€ 17,90   € 14,70
Επιστροφή στην κορυφή