Inner Goddess Mini Silver Pleasure Balls 85gr by Fifty Shades of Grey

€ 33,90 € 28,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6529
Είδος Love Balls
Μήκος 22,00 cm
Εισαγόμενο 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,20 cm
Βάρος 85 gr
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060680311099
Υλικό Μέταλλο
Προέλευση United Kingdom
Ενισχύστε τους μυς του πυελικού εδάφους και βελτιώστε παράλληλα την ένταση και τη διάρκεια των οργασμών σας με τις υπέροχες Mini Silver Pleasure Balls από την νέα συλλογή Inner Goddess της σειράς Fifty Shades of Grey. Ένα πανέμορφο ερωτικό αξεσουάρ, το οποίο θα σας χαρίσει ασύλληπτη κολπική διέγερση.

Οι Mini Silver Pleasure Balls αποτελούνται από 2 μικρού μεγέθους χάντρες - 30% μικρότερες σε μέγεθος και βάρος από τις αντίστοιχες Silver Pleasure Balls της συλλογής – και είναι ιδανικές για όσες κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της Kegel εκγύμνασης. Δεμένες σε μικρή απόσταση μεταξύ τους από ένα μακρύ καλώδιο σιλικόνης με λαβή ανάκτησης για ασφαλή και άνετη εξαγωγή, το πανέμορφο αυτό αξεσουάρ θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης.
100% αδιάβροχες.

Πριν τη χρήση μην ξεχνάτε να τις καλύπτετε πάντα με άφθονο λιπαντικό με βάση το νερό.
Μην χρησιμοποιείτε ποτέ λιπαντικά σιλικόνης. Ενδέχεται να καταστρέψουν το υλικό.
Να σας φυλάσσετε πάντα ξεχωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας αξεσουάρ.
Στην συσκευασία περιλαμβάνεται σατέν κομψή τσάντα αποθήκευσης.
Στην λαβή υπάρχει τυπωμένο το λογότυπο της σειράς.

Υλικά:Λεία και ομαλή σιλικόνη με ασημένιες ατσάλινες χάντρες και λαβή ανάκτησης
Συνδυασμένο Βάρος: 85g

Ανακαλύψτε ξανά τις ερωτικές περιπέτειες της Anastasia και του Christian Grey με την επίσημη συλλογή απόλαυσης των 50 Αποχρώσεων του Γκρι.
Τα κομψά και πολυτελή αυτά ερωτικά παιχνίδια και αξεσουάρ είναι εμπνευσμένα από το ομώνυμο “λογοτεχνικό φαινόμενο” που πούλησε πάνω από 150 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, δημιούργησε τρεις άκρως επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες και εισήγαγε ζευγάρια σε ολόκληρο τον πλανήτη στον αισθησιακό κόσμο του BDSM.

Η εταιρία άντλησε έμπνευση από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της σειράς και δημιούργησε τέσσερις ολοκαίνουργιες συλλογές με την ονομασία Inner Godess, η κάθε μία από τις οποίες προσφέρει διακριτική εσωτερική διέγερση μέσω μιας ποικιλίας κομψών Kegel αξεσουάρ.

Η τακτική χρήση των Kegel Balls συμβάλλει στην ενίσχυση και την βελτίωση του ελέγχου των μυών του πυελικού εδάφους, με αποτέλεσμα την σταδιακή επίτευξη εντονότερων και διαρκέστερων οργασμών.

Δείτε επίσης

Enjoy Double Pleasure Purple Love Balls by Toyz4Lovers
€ 17,90
Beyond Aroused Kegel Balls by Fifty Shades of Grey
€ 39,90
Love Kegel Balls by Happy Loky
€ 23,90   € 20,58
Candy Love Balls Blue by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 9,26
Hers Kegel Kit by CalExotic
€ 38,90
Επιστροφή στην κορυφή