Enjoy Double Pleasure Purple Love Balls by Toyz4Lovers

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6753
Είδος Love Balls
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Italy
Barcode 8053629698921
Απογειώστε την σεξουαλικότητά σας, γυμνάζοντας παράλληλα τους μύες του πυελικού εδάφους με τις υπέροχες Double Pleasure Purple, τις νέες Kegel Balls από την συλλογή Enjoy της εταιρίας Toyz4Lovers.

Αισθησιακές, διακριτικές και σέξι με μεταξένια απαλή υφή και παιχνιδιάρικο ροζ -μοβ χρώμα οι μπάλες ευχαρίστησης Double Pleasure Purple θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια ηδονής και απόλαυσης.

Με διάμετρο 3cm, μέγεθος ιδανικό για πολύωρη, ξεκούραστη εφαρμογή, οι μπάλες διαθέτουν εσωτερικά ένα βαρίδι, το οποίο τους προσδίδει απόλυτη αίσθηση φυσικής δόνησης. Χρησιμοποιήστε τις κολπικά σε συνδυασμό με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού για ακόμη καλύτερη αίσθηση και νοιώστε την απόλαυση να κορυφώνεται , καθώς κινούνται μέσα σας κάνοντάς σας αδιάκοπο μασάζ, ενώ παράλληλα γυμνάζουν τα τοιχώματα του κόλπου, καθιστώντας τον πιο σφικτό με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε ακόμη περισσότερο το sex.

Οι μπάλες είναι κατασκευασμένες από 100% υποαλλεργική σιλικόνη, χωρίς φθαλικά, ενώ η μακριά λαβή καθιστά την εξαγωγή τους άνετη και απόλυτα ασφαλή.

Οι Double Pleasure Purple είναι ιδανικές για τις χρήστριες που έχουν ήδη εξοικειωθεί με τέτοιου είδους βοηθήματα. Για τις αρχάριες του είδους, στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μπάλες αγάπης που αντιστοιχούν στο δικό σας επίπεδο εμπειρίας.

Δείτε επίσης

JoyBalls Trend Duo Black by JoyDivision
€ 25,90
Inner Goddess Mini Silver Pleasure Balls 85gr by Fifty Shades of Grey
€ 33,90   € 28,50
Inner Goddess Kegel Toner Balls 78g by Fifty Shades of Grey
€ 32,90   € 28,90
See U in Bloom Duo Balls Purple Silicone by Dream Toys
€ 18,90   € 17,90
L1 Love Balls White & Light Blue by Ovo
€ 46,90   € 39,90
Επιστροφή στην κορυφή