Inner Goddess Kegel Toner Balls 78g by Fifty Shades of Grey

€ 32,90 € 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6530
Είδος Love Balls
Βάρος 78 gr
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,60 cm
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060680311112
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση United Kingdom
Απολαύστε υπέροχες στιγμές κολπικής διέγερσης και ισχυρές οργασμικές εκρήξεις διατηρώντας ταυτόχρονα τους μυς του πυελικού εδάφους καλογυμνασμένους και δυνατούς, με τις εξαιρετικές Kegel Toner Balls από την νέα συλλογή Inner Godess της σειράς Fifty Shades of Grey.

Οι Toner Balls είναι το κατάλληλο αξεσουάρ για όσες ξεκινούν την πρώτη τους εκπαίδευση στην μέθοδο εκγύμνασης Kegel, καθώς το καλά συνδυασμένο τους βάρος των 78g είναι ιδανικό… για τις πρώτες δοκιμές! Περιβεβλημένες με λεία και ομαλή μαύρη σιλικόνη για μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια, οι ασημένιες μπάλες, κινούμενες ελεύθερα στο εσωτερικό του κόλπου σας, τονώνουν και διεγείρουν το πολύτιμο G-spot σας, χαρίζοντάς σας ανεπανάληπτες συγκινήσεις, ενώ η σιλικόνη, καταλήγοντας σε ένα μακρύ καλώδιο ανάκτησης, φροντίζει για την ασφαλή και εύκολη εξαγωγή τους.

Κατασκευασμένες από πλαστικό ABS οι Toner Balls είναι 100% αδιάβροχες για στιγμές χαλάρωσης και στο μπάνιο ή το ντους. Καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο toycleaner.

Πριν τη χρήση μην ξεχνάτε να τις καλύπτετε πάντα με άφθονο λιπαντικό με βάση το νερό.
Μην χρησιμοποιείτε ποτέ λιπαντικά σιλικόνης. Ενδέχεται να καταστρέψουν το υλικό.

Να σας φυλάσσετε πάντα ξεχωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας αξεσουάρ.
Στην συσκευασία περιλαμβάνεται σατέν κομψή τσάντα αποθήκευσης.
Στην σιλικόνη υπάρχει τυπωμένο το λογότυπο της σειράς.

Ανακαλύψτε ξανά τις ερωτικές περιπέτειες της Anastasia και του Christian Grey με την επίσημη συλλογή απόλαυσης των 50 Αποχρώσεων του Γκρι.
Τα κομψά και πολυτελή αυτά ερωτικά παιχνίδια και αξεσουάρ είναι εμπνευσμένα από το ομώνυμο “λογοτεχνικό φαινόμενο” που πούλησε πάνω από 150 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, δημιούργησε τρεις άκρως επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες και εισήγαγε ζευγάρια σε ολόκληρο τον πλανήτη στον αισθησιακό κόσμο του BDSM.

Η εταιρία άντλησε έμπνευση από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της σειράς και δημιούργησε τέσσερις ολοκαίνουργιες συλλογές με την ονομασία Inner Godess, η κάθε μία από τις οποίες προσφέρει διακριτική εσωτερική διέγερση μέσω μιας ποικιλίας κομψών Kegel αξεσουάρ.

Η τακτική χρήση των Kegel Balls συμβάλλει στην ενίσχυση και την βελτίωση του ελέγχου των μυών του πυελικού εδάφους, με αποτέλεσμα την σταδιακή επίτευξη εντονότερων και διαρκέστερων οργασμών.

Δείτε επίσης

Duo Ball Set Pink by Dream Toys
€ 28,90
Intense Fun Kisha Fit Love Balls Purple by DreamLove
€ 18,04
Rock n Roll Balls Βιολετί by ToyJoy
€ 15,90
Candy Love Balls Blue by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 9,26
See U in Bloom Duo Balls Pink Silicone by Dream Toys
€ 18,90   € 17,90
Επιστροφή στην κορυφή