Duo Ball Set Pink by Dream Toys

€ 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8192
Είδος Love Balls
Μήκος 14,00 cm
Εισαγόμενο 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632671664
Παραδοθείτε στη μαγική απόλαυση που θα σας χαρίσει το υπέροχο Duo Ball Set, το νέο εξαιρετικό σετ Κολπικές Μπάλες Απόλαυσης από την εταιρία Dream Toys και βιώστε ανεπανάληπτες εμπειρίες σεξουαλικής ικανοποίησης όπως ποτέ ξανά.

Το σετ περιέχει δύο κομμάτια: ένα διπλό (δύο κολπικές μπάλες μαζί, πανομοιότυπου σχήματος) και ένα μονό (μία κολπική μπάλα), σε έντονο ροζ χρώμα με μακριά λαβή ανάκτησης, σε σχήμα θηλιάς, για μεγαλύτερη ευκολία, σταθερότητα και ασφάλεια στο παιχνίδι σας. Οι μπάλες και στα δύο παιχνίδια έχουν την ιδανική διάμετρο για άνετη διείσδυση και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν ταυτόχρονα ενδυνάμωση των μυών της πυέλου μαζί με έντονη εσωτερική διέγερση και ανεπανάληπτους, ονειρεμένους οργασμούς. Ζυγίζουν περίπου 80g η διπλή και 41 g η μονή και είναι κατάλληλες ακόμη και για τις αρχάριες της Kegel εκγύμνασης.

Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υποαλλεργική σιλικόνη, ιατρικού τύπου, και abs πλαστικό χωρίς φθαλικά και λατέξ και είναι εξαιρετικά απαλές στην αίσθηση και την υφή, ενώ είναι κατάλληλες για καθημερινή, πολύωρη χρήση. Για μεγαλύτερη απόλαυσή συνιστούμε τη χρήση λιπαντικού με βάση το νερό.

Μετά τη χρήση να τις καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό toy cleaner.

Μήκος διπλής: 13,5 cm, μήκος μονής: 8,2 cm, διάμετρος της μπάλας: 3,4 cm
Οι ασκήσεις για την ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους, ευρύτερα γνωστές ως ασκήσεις Kegel, συμβάλλουν σημαντικά στην υγιή σεξουαλική ζωή της γυναίκας, καθώς διευκολύνουν και ισχυροποιούν την οργασμική της δεινότητα, ενώ είναι ιδανικές και για την πρόληψη ή τη διαχείριση της ακράτειας, λόγω τοκετού, ή άλλων προβλημάτων του ουροποιητικού συστήματος.

Δείτε επίσης

Heavy Metal Duo Spheres by Seven Creations
€ 21,90   € 14,80
Luna Beads Black by Lelo
€ 48,90
Deluxe 4 Balls By Pipedreams
€ 26,90
Moressa Osian Two Premium Silicone Love Balls Pink by DreamLove
€ 21,87
BFit Classic Love Balls Magenta by BSwish
€ 19,80   € 16,83
Επιστροφή στην κορυφή