Intense Fun Kisha Fit Love Balls Purple by DreamLove

€ 18,04


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8441
Είδος Love Balls
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Βάρος 85 gr
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Barcode 8425402156957
Το πυελικό έδαφος είναι ένα σύνολο μυών που υποστηρίζουν το κάτω μέρος της κοιλιάς, ένα είδος προστατευτικού τόξου στήριξης της ουροδόχου κύστης, της μήτρας και του κάτω μέρους του παχέος εντέρου.

Η αποδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους μπορεί να προκαλέσει διαταραχές όπως ακράτεια ούρων, πρόπτωση ή σεξουαλική δυσλειτουργία. Στην αποδυνάμωση αυτή παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες, όπως η ηλικία, η εμμηνόπαυση, το υπερβολικό βάρος, η γενετική κληρονομικότητα και κυρίως η εγκυμοσύνη και ο τοκετός.

Ενδυναμώστε τους μύες του κόλπου και της πυέλου και απολαύσετε ταυτόχρονα έντονη εσωτερική διέγερση και ονειρεμένες κορυφώσεις με τις υπέροχες Kisha Fit Silicone Kεgel Balls, τις νέες κολπικές μπάλες από την εταιρία Intense.

Ευέλικτες και άνετες, σε αριστοκρατικό μοβ χρώμα, με εργονομική σχεδίαση και απαλή υφή, ενωμένες σε μακριά λαβή για μεγαλύτερη ευκολία στον χειρισμό, οι Kεgel Balls θα τονώσουν την ευαίσθητη περιοχή του κόλπου σας, καθώς το εσωτερικό βαρίδι τους θα μεταφέρει, ενόσω περπατάτε ή κάνετε τις δουλειές σας, ισχυρές δονήσεις στα τοιχώματα του κολπικού καναλιού, καθιστώντας τα πιο ελαστικά και ευαίσθητα στην σεξουαλική διέγερση. Επιπλέον, η μακριά λαβή τους θα σας εξασφαλίσει εύκολη και άμεση ανάκτηση, όσο βαθιά και αν τις εισάγετε.

Οι μπάλες είναι κατασκευασμένες από 100% υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, η οποία έχει τη δυνατότητα να παίρνει άμεσα τη θερμοκρασία του σώματος καθιστώντας την εφαρμογή άνετη και ευχάριστη. Μετά τη χρήση να τις καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι. Για βελτίωση της αίσθησης να τις συνοδεύετε πάντα με ένας ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Το σετ αποτελείται από δύο μπάλες.

Διαστάσεις: 3,5 x 20cm Βάρος: 85 γραμμάρια

Δείτε επίσης

L1 Love Balls White & Light Blue by Ovo
€ 46,90   € 39,90
Desi Love Balls Pink by FeelzToys
€ 22,90   € 16,80
Desi Love Balls Purple by FeelzToys
€ 22,90   € 19,25
JoyBalls Trend Duo Magenta by JoyDivision
€ 25,90
Wave 5 Joyballs 17.50cm by JoyDivision
€ 24,90
Επιστροφή στην κορυφή