JoyBalls Trend Duo Magenta by JoyDivision

€ 25,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7855
Είδος Love Balls
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Μήκος 17,00 cm
Εισαγόμενο 8,50 cm
Βάρος 83 gr
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Germany
Barcode 4028403150333
Γυμνάστε τους μύες του κόλπου σας εύκολα και ευχάριστα απολαμβάνοντας παράλληλα τους πιο δυνατούς και εκρηκτικούς οργασμούς της ζωής σας με το Joyballs Trend Duo από την Joydivision, το μικρό, παιχνιδιάρικο, σέξι μυστικό σας!

Βελούδινες και λείες στην υφή, κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα ανθεκτική στη χρήση, ασφαλή για το δέρμα σιλικόνη, οι Joyballs Trend Duo θα απογειώσουν την ερωτική σας ζωή χαρίζοντάς σας ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης. Εισάγετε τις kegel balls όπως το ταμπόν σας και ακολουθήστε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Οι μπάλες θα δονούνται εσωτερικά με κάθε σας κίνηση, αγκαλιάζοντας τέλεια το κολπικό κανάλι και θα σας προσφέρουν ένα αισθησιακό μασάζ που δεν θα χορταίνετε. Ο κομψός δακτύλιος ανάκτησης θα σας εξασφαλίσει απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά.

Απόλυτα αθόρυβες και διακριτικές οι Joyballs μπορούν να φορεθούν στο σπίτι, στη δουλειά, στη διασκέδαση. Κανείς δεν θα μπορέσει να μαντέψει από πού προέρχεται το άσβεστο χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Οι μπάλες είναι αδιάβροχές και άτακτο παιχνίδι και στο νερό. Καθαρίστε τις με ζεστό νερό και σαπούνι. Να χρησιμοποιείτε πάντα λιπαντικό με βάση το νερό.

Γιατροί και γυναικολόγοι παγκοσμίως προτείνουν την χρήση "kegel balls", καθώς συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στη σύσφιξη του κόλπου μετά τη γέννα, καθώς και στην αποφυγή της ακράτειας.
Διάμετρος: 3,4cm

Δείτε επίσης

Love Kegel Balls by Happy Loky
€ 23,90   € 20,58
See U in Bloom Duo Balls Purple Silicone by Dream Toys
€ 18,90   € 17,90
See U in Bloom Duo Balls Pink Silicone 3.60cm by Dream Toys
€ 18,90   € 16,90
Moressa Osian Two Premium Silicone Love Balls Pink by DreamLove
€ 21,87
Desi Love Balls Purple by FeelzToys
€ 22,90   € 19,25
Επιστροφή στην κορυφή