See U in Bloom Duo Balls Pink Silicone 3.60cm by Dream Toys

€ 18,90 € 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9003
Είδος Love Balls
Μέγιστη διάμετρος 3,60 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719325086621
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Οι ασκήσεις για την ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους, ευρύτερα γνωστές ως ασκήσεις Kegel, συμβάλλουν σημαντικά στην υγιή σεξουαλική ζωή της γυναίκας, καθώς διευκολύνουν και ισχυροποιούν την οργασμική της δεινότητα, ενώ είναι ιδανικές και για την πρόληψη ή τη διαχείριση της ακράτειας, λόγω τοκετού, ή άλλων προβλημάτων του ουροποιητικού συστήματος.

Ενδυναμώστε με διασκεδαστικό τρόπο τους μύες του πυελικού εδάφους και ταυτόχρονα απολαύσετε έντονη εσωτερική διέγερση και ανεπανάληπτους, ονειρεμένους οργασμούς με το υπέροχο See You In Bloom Duo Balls 36mm Ροζ με την υπογραφή της Dream Toys.

Το σετ αποτελείται από δύο κομψές μπάλες πανομοιότυπου σχήματος σε χαρούμενο ροζ χρώμα, οι οποίες είναι στερεωμένες σε μακρύ καλώδιο ανάκτησης από σιλικόνη για ασφαλή και άνετη εξαγωγή. Εσωτερικά, ένα μικρό βαρίδι τις κάνει να “χορεύουν” μέσα σας, δημιουργώντας φυσικές δονήσεις, ενώ εσείς πρέπει να καταβάλλετε μία μίνιμουμ προσπάθεια για να τις διατηρήσετε στη “σωστή” τους θέση. Ζυγίζουν περίπου 60g και είναι κατάλληλες ακόμη και για τους αρχάριους της Kegel εκγύμνασης.

Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υποαλλεργική σιλικόνη, ιατρικού τύπου, χωρίς φθαλικά και λατέξ και είναι εξαιρετικά απαλές στην αίσθηση και την υφή, ενώ είναι κατάλληλες για καθημερινή, πολύωρη χρήση. Για μεγαλύτερη απόλαυσή συνιστούμε τη χρήση λιπαντικού με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τις καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό toy cleaner.

Διάμετρος 3.60cm

Δείτε επίσης

Rock n Roll Balls Purple by ToyJoy
€ 15,90   € 12,90
Posh O Balls Purple By California Exotics
€ 21,90
'Tighten and Tense' Jiggle Balls by Fifty Shades of Grey
€ 28,90   € 26,20
Intense Fun Kisha Fit Love Balls Purple by DreamLove
€ 18,04
Heavy Metal Duo Spheres by Seven Creations
€ 21,90   € 14,80
Επιστροφή στην κορυφή