Posh O Balls Purple By California Exotics

€ 21,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6659
Είδος Love Balls
Μήκος 18,00 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770071613
Τα Posh "O" Balls της γνωστής εταιρίας California Exotic ανήκουν στην κατηγορία Premium Love Balls. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η λειτουργικότητα τους, τα κάνουν να ξεχωρίζουν και να εντυπωσιάζουν.

Τα Posh "O" Balls μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξάσκηση και εκγύμναση των μυών Kegel. Η εκγύμναση των μυών αυτών εντείνει τη σεξουαλική ικανοποίηση στο ζευγάρι. Πέρα όμως από το θέμα των μυών Kegel, τα Posh "O" Balls αποτελούν από μόνα τους μία "πηγή" ευχαρίστησης. Οι 2 μπίλιες του Posh "O" Balls εμπεριέχουν 2 μικρότερες μεταλλικές σφαίρες στο εσωτερικό τους. Κάθε κίνηση που κάνει ο χρήστης των Posh "O" Balls έχει ως αποτέλεσμα οι εσωτερικές μεταλλικές σφαίρες να μετακινούνται και να μεταδίδουν δονήσεις στις εξωτερικές μπίλιες - και κατά συνέπεια στα τοιχώματα του κόλπου.

Οι 2 μπίλιες του Posh "O" Balls βρίσκονται ενώνονται μεταξύ τους με silicone strings υψηλής ποιότητας και αντοχής. Είναι απαλές και λείες στην αφή και τοποθετούνται ιδιαίτερα εύκολα με τη χρήση ενός λιπαντικού νερού, όπως είναι το Liquid Pleasure Lube. Αφαιρούνται το ίδιο εύκολα, χάρη στην ειδική λαβή που διαθέτουν στη βάση τους.

Τα Posh "O" Balls κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας φαρμακευτική σιλικόνη. Είναι απόλυτα Body Safe καθώς είναι Phthalates Free, Latex Free και Ηypoallergenic. Τα Posh "O" Balls είναι μη πορώδη, γεγονός που σημαίνει πως καθαρίζονται ιδιαίτερα εύκολα - μπορείτε να τα τοποθετήσετε ακόμη και στο πλυντήριο πιάτων σας.

Μοναδική ποιότητα κατασκευής, και λειτουργικότητα με την εγγύηση της California Exotic.

Δείτε επίσης

Moressa Osian Two Premium Silicone Love Balls Turquoise by DreamLove
€ 21,90
Peonia Pink Kegel Balls by Layla
€ 18,90
See U in Bloom Duo Balls Purple Silicone by Dream Toys
€ 18,90   € 17,90
Inner Goddess Kegel Toner Balls 78g by Fifty Shades of Grey
€ 32,90   € 28,90
Ours Weekender Kit by Calexotics
€ 38,90
Επιστροφή στην κορυφή