Moressa Osian Two Premium Silicone Love Balls Turquoise by DreamLove

€ 21,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8427
Είδος Love Balls
Βάρος 100 gr
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία DreamLove
Προέλευση Spain
Barcode 8425402155974
Γυμνάστε τους μυς του πυελικού εδάφους και εκτοξεύστε την ερωτική ευχαρίστηση και την οργασμική σας απόκριση με τις υπέροχες "Osian Two", τις νέες, κολπικές μπάλες με την υπογραφή της Amoressa

Me κομψό σχεδιασμό, εύκαμπτο σκελετό εισχώρησης και ανάκτησης και βελούδινα μαλακή, άνετη και ομαλή υφή, oι "Osian Two" είναι το κατάλληλο αξεσουάρ για την εκγύμναση των μυών του πυελικού εδάφους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη σεξουαλική απόλαυση. Κατά τη διάρκεια των καθημερινών σας κινήσεων, οι συνεχείς αλλά σιωπηλές εσωτερικές περιστροφές τους δημιουργούν ακούσιες μυϊκές συσπάσεις που ενισχύουν τους μυς της περιοχής.

Διαθέτουν ένα τέλεια ισορροπημένο βάρος και εγγυώνται μια εντυπωσιακή συνεδρία που θα συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση της ακράτειας, την ένταση των οργασμών και συνεπώς στη βελτίωση της σεξουαλικής ευεξίας.
Αυξάνουν την ευαισθησία κατά τη διάρκεια του σεξ και στους δύο συντρόφους.
Για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα συνιστώνται σύντομες και τακτικές συνεδρίες. Εισάγονται με τον ίδιο τρόπο όπως ένα ταμπόν

Οι μπάλες "Osian Two" καλύπτονται από 100% ιατρικού τύπου σιλικόνη υψηλής ποιότητας, απόλυτα φιλική στο δέρμα. Να τις καθαρίζετε πριν και μετά από κάθε χρήση, με ζεστό νερό και ουδέτερο σαπούνι. Να συνοδεύετε τη χρήση πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μη χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, έλαια ή κρέμες με προϊόντα σιλικόνης, καθώς μπορούν να αλλοιώσουν το υλικό, περιορίζοντας τη χρήση και την διάρκεια ζωής του υλικού.

Ιδανικό αξεσουάρ ειδικά για αρχάριες και / ή γυναίκες με κεκλιμένη μήτρα.
Συνιστώνται από μαίες και γυναικολόγους.
Βάρος: 101 γραμμάρια
Διάμετρος: 35 mm

Δείτε επίσης

Enjoy Double Pleasure Purple Love Balls by Toyz4Lovers
€ 17,90
Ours Weekender Kit by Calexotics
€ 38,90
Luna Beads by Lelo
€ 68,98
Funky Love Balls Pink by ToyJoy
€ 8,90   € 6,60
See U in Bloom Duo Balls Purple Silicone by Dream Toys
€ 18,90   € 17,90
Επιστροφή στην κορυφή