Caterpill Ass Black by Toyz4Lovers

€ 18,52


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5677
Είδος Love Beads
Μήκος 19,50 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Italy
Εταιρεία Toyz4Lovers
Barcode 8053629695616
Για εσάς που έλκεστε από τον συναρπαστικό κόσμο του anal play και επιθυμείτε να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή με μικρές, πικάντικες δόσεις backdoor απόλαυσης, το νέο anal dildo Caterpill-Ass από τη σειρά Silicone της εταιρίας Toyz4lovers είναι αναμφίβολα το ιδανικό αξεσουάρ.

Το Caterpill-Ass είναι κατασκευασμένο από απόλυτα ασφαλή, υποαλλεργική,
premium σιλικόνη και διαθέτει ένα εργονομικά σχεδιασμένο, καμπύλο σώμα, ιδιαίτερα ευέλικτο και εύκαμπτο, το οποίο αποτελείται από σφαίρες διαφορετικής διαμέτρου για μέγιστη ηδονή και μία ιδιαίτερη λαβή – άγκιστρο για άνετο και ασφαλή χειρισμό.
Βελούδινα απαλές και ομαλές στην αφή, οι σφαίρες εισχωρούν εύκολα στο πρωκτικό κανάλι και διεγείρουν τις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις του προστάτη, ενώ λόγω της εύκαμπτης σχεδίασής τους ακολουθούν τις κινήσεις του σώματός σας, αγκαλιάζοντάς το τρυφερά.
Εισάγετε τις σφαίρες σταδιακά μέχρι το σημείο που αισθάνεστε άνετα. Ιδανικά αφαιρέστε τις κατά τη διάρκεια της κορύφωσης για ανεπανάληπτες εμπειρίες αισθήσεων. Το Caterpill-Ass είναι κατάλληλο για μεσαίους και προχωρημένους παίκτες! Για μεγιστοποίηση της ευχαρίστησης να το συνοδεύετε πάντα με ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.

Συνολικό μήκος: 19,5cm.
Μήκος διείσδυσης: 15cm.
Διάμετρος: 3cm.
Υλικό: Σιλικόνη. Σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε REACH είναι ελεύθερο από φθαλικές ενώσεις.

Η σειρά Silicone είναι μία νέα συλλογή της εταιρίας Toyz4lovers με μοντέρνα, κομψά, υψηλής ποιότητας αξεσουάρ, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και απευθύνονται σε όλους όσους αγαπούν τους πειραματισμούς και επιζητούν το κάτι παραπάνω στις σεξουαλικές τους εμπειρίες!

Δείτε επίσης

OhMama! Leveled Silicone Butt Plug 9cm Black DreamLove
€ 11,90   € 9,80
'Pleasure Intensified' Anal Beads by Fifty Shades of Grey
€ 28,70
Anal Flexi Vibrating Beads by Dream Toys
€ 58,90   € 49,53
FantASStic XL Triple Drop Plug by Dream Toys
€ 48,80   € 42,90
Thai Toy Beads Purple by ToyJoy
€ 7,90   € 5,90
Επιστροφή στην κορυφή