Silky Smooth T-Teardrop 13cm by Dream Toys

€ 13,78


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6939
Είδος Love Beads
Μήκος 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,70 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632674474
Παραδοθείτε στη σαγήνη των backdoor…και όχι μόνο απολαύσεων με το μοναδικό Silky Smooth Τ- Teardrop, το νέο, υπέροχο πρωκτικό αξεσουάρ με χάντρες από την πικάντική συλλογή Cheeky Love της εταιρίας Dream Toys.

Κομψό, διακριτικό και σέξι, με υπέροχο ανατομικό σχεδιασμό και βελούδινα απαλή υφή, το Silky Smooth Τ- Teardrop διαθέτει 3 διαφορετικής διαμέτρου κουκλίστικες χάντρες, σε υπέροχο σχήμα δακρύων, κατάλληλο για άνετη διείσδυση, τοποθετημένες σε ιδανική απόσταση η μία από την άλλη και ενωμένες με τέτοιον τρόπο ώστε να αγκαλιάζουν τέλεια τις καμπύλες του σώματός σας, προκαλώντας ρίγη ηδονής, καθώς και μία εργονομική λαβή σε σχήμα -Τ- α για εύκολη πλοήγηση και ασφαλή ανάκτηση όσο βαθιά κι αν δοκιμάσετε να πάτε!

Anal Use: Εισάγετε τις χάντρες μία μία μέχρι το σημείο που νοιώθετε άνετα και απολαύστε τις συναρπαστικές αισθήσεις της πρωκτικής πίεσης. Κατόπιν απελευθερώστε κάθε χάντρα αργά και προσεκτικά για ακόμη μεγαλύτερη διέγερση.

Tip: Δοκιμάστε να τραβήξετε τις χάντρες κατά τη διάρκεια της κορύφωσης και θα λιώσετε από ηδονή!
Το toy ενδείκνυται και για κολπική χρήση και ως εκ τούτου απευθύνεται και στα δύο φύλα. Είναι ιδανικό για όλα τα επίπεδα εμπειρίας.

Το Silky Smooth Τ- Teardrop είναι αδιάβροχο, κατασκευασμένο από εξαιρετικά υγιεινή, υποαλλεργική, φιλική προς το σώμα, λεία σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις ή λάτεξ. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Χρησιμοποιήστε το πάντα μαζί με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.

Διαστάσεις 13,0cm χ 3,0cm

Δείτε επίσης

Thai Toy Beads Pink by ToyJoy
€ 7,90   € 4,80
Petite Sensations & Speed Plug Black Rocks Off
€ 28,90
OhMama! Leveled Silicone Butt Plug 9cm Black DreamLove
€ 11,90   € 9,80
7 Speed Pearls Petite Sensation Purple by Rocks Off
€ 28,90   € 25,70
Caterpill Ass Black by Toyz4Lovers
€ 18,52
Επιστροφή στην κορυφή