Lenon Anal Silicone Beads Black & Silver DreamLove

€ 14,84


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9009
Είδος Love Beads
Μήκος 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,30 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435566040535
Εξερευνήστε τον μαγικό κόσμο του anal play με τις υπέροχες Lennon Anal Beads Black, τις νέες, πρωκτικές μπάλες σε σχήμα σφαιριδίων από την Black & Silver.

Το παιχνίδι διαθέτει μία σειρά από 4 ευλύγιστες, εύκαμπτες, απαλές μπάλες σε στρογγυλό σχήμα, για άνετη εισαγωγή στο πρωκτικό κανάλι χωρίς τραυματισμούς, σταθερά συνδεδεμένες σε ένα στιβαρό κορδόνι με λαβή/δακτύλιο για μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια στον χειρισμό. Οι μπάλες έχουν διάμετρο 2,3cm η καθεμία και το συνολικό μήκος του κορδονιού είναι 15cm, ιδανικό μέγεθος για όλους τους anal players, αρχάριους και έμπειρους.

Το Lennon Anal Beads είναι κατασκευασμένο από 100% ιατρική σιλικόνη υψηλής ποιότητος χωρίς φθαλικά και λάτεξ η εξαιρετικά απαλή υφή του θα σας προσφέρει ανεπανάληπτες αισθήσεις. Είναι συμβατό με λιπαντικά με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να το πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι.

Για τους αρχάριους: τοποθετήστε σιγά-σιγά στο πρωκτικό κανάλι όσες χάντρες αντέχετε και αφαιρέστε αργά προσφέροντας ηδονικές συσπάσεις διέγερσης στον σφιγκτήρα του πρωκτού.
Για τους πιο έμπειρους χρήστες: τοποθετήστε σιγά-σιγά στο πρωκτικό κανάλι όλες τις χάντρες και τραβήξτε απότομα το δακτύλιο αφαιρώντας τις ταυτόχρονα. Θα ζήσετε την ισχυρότερη διέγερση της ζωής σας.

Συνολικό μήκος 15cm: διάμετρος: 2,3cm

Δείτε επίσης

Anal Love Beads 32cm Purple by Loving Joy
€ 9,90   € 8,70
Thai Toy Beads Blue by ToyJoy
€ 7,90   € 4,50
Anal Beads 32cm Black by Loving Joy
€ 9,90
Triple Ripple Anal Beads Black By Loving Joy
€ 16,90
Four Anal Beads AllTime Favorites by Dream Toys
€ 14,90   € 10,88
Επιστροφή στην κορυφή