Vibrating Egg 6cm by Plaisirs Secrets

€ 48,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4409
Είδος Love Eggs
Μήκος 6,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Προέλευση France
Εταιρεία Plaisir Secret
Barcode 3479225160009
Τροφοδοσία 2 × AAA
Ένα μοναδικό sex toy που υπόσχεται να σας προσφέρει έντονες εμπειρίες, έξω από τα συνηθισμένα. Κομψά σχεδιασμένο για να προσφέρει απόλυτη άνεση, το πολυτελές Vibrating Egg Plaisirs Secrets, το οποίο ελέγχεται μέσω ενός απλού και εύκολου στη χρήση τηλεχειριστηρίου, που διαθέτει 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, υπόσχεται να σας χαρίσει αβίαστη σεξουαλική ικανοποίηση είτε παίξετε solo, είτε αφήσετε τον έλεγχο στο σύντροφό σας

Η λεπτή του διάμετρος, (3,5 εκατοστά) , το ιδανικό μήκος του (6 εκατοστά) και το μικρό του βάρος, το καθιστούν ιδανική επιλογή για αρχάριους παίκτες, ενώ το καλώδιο ασφαλείας του, παρέχει σιγουριά και ευκολία κατά την αφαίρεσή του.
Επικαλυμμένο με ένα απαλό σώμα ασφαλούς σιλικόνης το Vibrating Egg Plaisirs Secrets είναι ιδανικό και για απαλό μασάζ, προσφέροντας αισθησιακή κλειτοριδική, κολπική ή πρωκτική διέγερση.

Ζήστε μοναδικές στιγμές απόλαυσης όπου κι αν βρίσκεστε και όποτε εσείς επιλέξετε. Είτε στην κρεβατοκάμαρα είτε στις βόλτες σας στην πόλη, το διασκεδαστικό αυτό sex toy θα σας ξεσηκώσει. Για αξέχαστους οργασμούς “εν κινήσει” εισάγετε τον δονητή στην επίμαχη περιοχή, ενώ για να απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ, τοποθετήστε τον στο σλιπάκι σας και “στοχεύστε” στο ευαίσθητο σημείο σας.
Με το Vibrating Egg θα μπορέσετε ταυτόχρονα να ενισχύσετε και τους μύες της πυέλου σας. Νιώστε την ένταση να κλιμακώνεται, όσο αυξάνετε τη δόνηση και αισθανθείτε το ήπιο μυρμήγκιασμα να μετατρέπεται σταδιακά σε δυνατό κύμα που θα σας παρασύρει σε ονειρεμένους οργασμούς


Σε αντίθεση με πολλούς άλλους δονητές που παίρνουν μπαταρίες σε στυλ ρολόι, στο μοναδικό αυτό Vibrating Egg οι μπαταρίες τοποθετούνται στο μπροστινό τμήμα, γεγονός που διευκολύνει την αντικατάστασή τους.

Προσθέστε ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό για εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση.

Δείτε επίσης

Elva Remote Control Vibrating Bullet Deep Rose by Svakom
€ 69,80   € 62,80
Remote Controlled Vibrating Egg Pink Lovers Premium
€ 56,90   € 46,90
Luna Smart Bead Pink by Lelo
€ 129,90
Make My Orgasm Eggsplode ToyJoy
€ 52,90   € 45,90
Intense Fun Jan Vibrating Egg Pink by DreamLove
€ 37,90   € 34,02
Επιστροφή στην κορυφή