Silicone Remote Rechargeable Egg 7cm by CalExotics

€ 64,90 € 56,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5201
Είδος Love Eggs
Μήκος 7,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Εταιρεία Calexotics
Προέλευση U.S.A
Barcode 716770087850
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη
Πειράξτε γλυκά και βασανιστικά όλα τα ευαίσθητα σημεία του κορμιού σας και βιώστε μαγικές στιγμές απόλαυσης μόνη ή με τον σύντροφό σας με το Silicone Remote Rechargeable Egg της εταιρίας CalExotics.

Ο κομψός και διακριτικός, εργονομικά σχεδιασμένος, καμπυλόγραμμος διεγέρτης διαθέτει 12 έντονες λειτουργίες δόνησης, παλμών και κλιμάκωσης για απεριόριστες εκστατικές κορυφώσεις. Είναι επαναφορτιζόμενος και τροφοδοτείται μέσω ενός απλού στη χρήση, λιτού τηλεχειριστηρίου με μέγιστη εμβέλεια 10 μέτρα, ενώ διαθέτει καλώδιο ανάκτησης για απόλυτα ασφαλείς διεισδύσεις. Το μικρό του μέγεθος σάς δίνει τη δυνατότητα να τον παίρνετε παντού μαζί σας, στα ταξίδια, τις βόλτες, τις εκδρομές, τη διασκέδαση. Παραχωρήστε τον έλεγχο του τηλεχειριστηρίου στον σύντροφό σας και μοιραστείτε μαζί του τις αταξίες σας από … απόσταση!

Κατασκευασμένος από υποαλλεργική σιλικόνη και πλαστικό ABS, ο διεγέρτης καθαρίζει εύκολα με ζεστό σαπουνόνερο ή με ένα ποιοτικό toy cleaner. Είναι συμβατός με οποιοδήποτε λιπαντικό με βάση το νερό.
Προσοχή! Να αποφεύγεται η επαφή με λιπαντικά σιλικόνης ή με άλλα παιχνίδια σιλικόνης. Ο διεγέρτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο νερό, αλλά το τηλεχειριστήριο δεν πρέπει να βρέχεται. Να είστε προσεκτικοί με το καλώδιο ανάκτησης, καθώς λειτουργεί και ως αισθητήρας τηλεχειρισμού. Περιλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης USB. Ο διεγέρτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από το τηλεχειριστήριο

Λειτουργικές δυνατότητες του Silicone Remote Rechargeable Egg:
40 λεπτά σε υψηλή ταχύτητα
70 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα
Πλήρης φόρτιση σε 60 λεπτά
Εύκολο στη χρήση κουμπί ελέγχου. Για να το απενεργοποιήσετε κρατήστε το πατημένο για 3 δευτερόλεπτα
Διαστάσεις: 7x 3.25cm

Δείτε επίσης

Vini App Controlled Love Egg Pink/Yellow Magic Motion
€ 62,90   € 54,37
Vibrating Egg 6cm by Plaisirs Secrets
€ 48,90
Remote Controlled Vibrating Egg Pink Lovers Premium
€ 56,90   € 46,90
Dark Desires Virginia Thrusting Egg by Dream Toys
€ 88,90   € 69,50
The Candy Shop Sweet Apple Remote Love Egge Dream Toys
€ 69,80   € 61,88
Επιστροφή στην κορυφή