Silicone Remote Bullet 9cm by Calexotics

€ 42,90 € 39,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5683
Είδος Love Eggs
Μήκος 9,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,10 cm
Υλικό ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία 2 × AAA
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 71677008783
Αφεθείτε στις διεγερτικές δονήσεις του εξαιρετικού Silicone Remote Bullet από την εταιρία CalExotics και βιώστε έντονες στιγμές ευχαρίστησης μόνες ή με τον σύντροφό σας!

Ιδιαίτερα απαλό στην υφή, χάρη στην επίστρωση από βελούδινη σιλικόνη εξαιρετικής ποιότητας, με εργονομική σχεδίαση για άνετη εισαγωγή και ισχυρό μοτέρ με δώδεκα διαφορετικά προγράμματα ταχύτητας και δόνησης, το Bullet θα σας χαρίσεις απολαυστικές στιγμές διέγερσης. Εύκολο στη χρήση, καθώς ενεργοποιείται μέσω ενός απλού κουμπιού στο ασύρματο τηλεχειριστήριο, το πανέμορφο αυτό Bullet διαθέτει και εύχρηστο κορδόνι για ασφαλή και εύκολη ανάκτηση.

Πάρτε το πάνω σας ή εναποθέστε την… οργασμική σας απόλαυση στα χέρια του εραστή σας, παραδίδοντάς του το χειριστήριο και αφήνοντάς τον να κάνει παιχνίδι μόνος του. Χρησιμοποιήστε το και εκτός σπιτιού, στη βόλτα, στη διασκέδαση, στην εκδρομή και χαρείτε δυνατές συγκινήσεις από…απόσταση. Εμβέλεια: 10m.

Κατασκευασμένο από υποαλλεργική σιλικόνη και ABS πλαστικό, το Bullet καθαρίζει εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner.

Συμβατό με οποιοδήποτε λιπαντικό με βάση το νερό. Αποφύγετε την επαφή με λιπαντικά σιλικόνης ή με άλλα παιχνίδια σιλικόνης.
Το Bullet είναι αδιάβροχο, το τηλεχειριστήριο όμως πρέπει να διατηρείται στεγνό. Να είστε προσεκτικοί με το καλώδιο ανάκτησης, καθώς λειτουργεί και ως αισθητήρας τηλεχειρισμού.

Για τη χρήση απαιτούνται 2 μπαταρίες AAA (πωλούνται ξεχωριστά).
Για να το ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε, κρατήστε το μπουτόν πατημένο τρία δευτερόλεπτα.

Μήκος: 9,5cm, διάμετρος: 3,1cm.

Δείτε επίσης

Silicone Remote Rechargeable Egg 7cm by CalExotics
€ 64,90   € 56,80
Iduna Vibrating Egg Royal Fantasies by Dream Toys
€ 84,90   € 72,50
Magic Sundae App Controlled Love Egg Red Magic Motion
€ 62,90   € 59,30
Ocian Remote Control Love Egg Pink by Happy Loky
€ 47,90   € 42,90
Luna Smart Bead Pink by Lelo
€ 129,90
Επιστροφή στην κορυφή