Charismatic Celia Wireless Remote Controlled Bullet by Dream Toys

€ 72,90 € 57,78


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7783
Είδος Love Eggs
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365100406
Μήκος 10,50 cm
Παραδοθείτε στις διεγερτικές δονήσεις του υπέροχου Celia, του νέου, ασύρματου δονητή τύπου αυγό από την συλλογή Charismatic της εταιρίας Dream Toys και βιώστε έντονες στιγμές ευχαρίστησης και συγκλονιστικές, κατακλυσμιαίες κορυφώσεις σόλο ή με τον σύντροφό σας!

Με λιτή, μίνιμαλ εμφάνιση, σε έντονο ροζ-κοραλλί με κομψές, χρυσές λεπτομέρειες στο χειριστήριο, λεία, ομαλή υφή, άψογη, εργονομική σχεδίαση, άριστη λειτουργικότητα και μικρό, διακριτικό μέγεθος, το Celia θα σας ενθουσιάσει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Διαθέτει ένα λείο, οβάλ σχήμα, ειδικά μελετημένο να διεισδύει με ευκολία στο εσωτερικό του κόλπου, τονώνοντας την ευαίσθητη αυτή ερωτική περιοχή χωρίς να την τραυματίζει, δυνατό κορδόνι ανάκτησης για άνετες και ασφαλείς… εξερευνήσεις και έναν ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα, εξοπλισμένο με 7 ρυθμούς δόνησης και 3 ταχύτητες για να επιλέγετε κάθε φορά το προσωπικό σας μοτίβο πάθους.

Μπορεί να ελεγχθεί είτε από την ίδια τη συσκευή, μέσω ενός απλού μπουτόν - πατήστε παρατεταμένα για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή και σύντομα για να αλλάξετε τους κραδασμούς - είτε από το ασύρματο χειριστήριο, μόλις ενεργοποιηθεί το αυγό. Το κοντρόλ διαθέτει 2 κουμπιά: ένα κουμπί λειτουργίας του χειριστηρίου και ένα κουμπί για την αλλαγή των δονήσεων. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για 2 δευτερόλεπτα για να απενεργοποιήσετε το αυγό. Τίθεται σε κατάσταση αναμονής.

Είναι κατασκευασμένο από απόλυτα ασφαλή για το σώμα Ultra Premium, υποαλλεργική σιλικόνη, χωρίς φθαλικά και λάτεξ και είναι επαναφορτιζόμενο μέσω μαγνητικού καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχο (πιστοποίηση IPX7) για χαλαρωτικές στιγμές και στο μπάνιο ή το ντους.
Το χειριστήριο είναι κατασκευασμένο από ABS πλαστικό με επίστρωση PU και είναι επίσης επαναφορτιζόμενο με καλώδιο USB-pin (περιλαμβάνεται), ενώ έχει εμβέλεια 10 μέτρων για απολαυστικά παιχνίδια και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Για βέλτιστη αίσθηση να το συνδυάζετε πάντα με λιπαντικό νερού.
Να το καθαρίζετε προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner.

Χρόνος φόρτισης: 1,5 ώρες, Χρόνος χρήσης: 1,5 ώρα.
Μήκος: 10,5 cm, διάμετρος: 3 cm.

Δείτε επίσης

Luna Smart Bead Pink by Lelo
€ 129,90
Intense Fun Jan Vibrating Egg Pink by DreamLove
€ 37,90   € 34,02
Make My Orgasm Eggsplode ToyJoy
€ 52,90   € 45,90
Silicone Remote Rechargeable Egg 7cm by CalExotics
€ 64,90   € 56,80
Dark Desires Virginia Thrusting Egg by Dream Toys
€ 88,90   € 69,50
Επιστροφή στην κορυφή