The Candy Shop Sweet Apple Remote Love Egge Dream Toys

€ 69,80 € 61,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8022
Είδος Love Eggs
Μήκος 17,80 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,60 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365100529
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τη νέα σειρά Candy Shop από την Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Τα παιχνίδια της κομψής αυτής συλλογής μαγνητίζουν το βλέμμα με τα απαλά, παστέλ χρώματα και τα όμορφα σχήματα. Κάθε παιχνίδι της συλλογής έχει διαφορετικό χρώμα και όνομα που παραπέμπει ή αντιστοιχεί σε αυτό.

Αφεθείτε στις γλυκές, διεγερτικές δονήσεις του υπέροχου Sweet Apple, του νέου love egg με τηλεχειριστήριο από τη νεανική σειρά Candy Shop και απολαύστε ηδονικές εμπειρίες σεξουαλικής αφύπνισης, είτε παίζετε σόλο είτε δοκιμάζετε καυτά προκαταρκτικά με τον /την σύντροφό σας.

Κομψό και διακριτικό σε μέγεθος, με σέξι, ελκυστικές καμπύλες, βελούδινη επιφάνεια γεμάτη διεγερτικές ραβδώσεις και απαλό, πράσινο χρώμα, το Sweet Apple θα γίνει ο γλυκός σύντροφος στις νυκτερινές, ερωτικές σας εξερευνήσεις. Η στρογγυλεμένη άκρη του, σχεδιασμένη να διεισδύει με ευκολία μέσα σας αγκαλιάζοντας τις ερωτογενείς περιοχές του κορμιού σας θα σας ξεσηκώσει, ενώ ο ισχυρός, αλλά αθόρυβος κινητήρας του με τα 10 διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας (3 ταχύτητες και 7 μοτίβα δόνησης) θα τονώσει μοναδικά τα μαγικά “hot-spot ” σας χαρίζοντάς σας ονειρεμένες κορυφώσεις. Επιπλέον, η μακριά ουρίτσα ανάκτησης στη βάση του εγγυάται την ασφαλή του αφαίρεση όσο βαθιά και δυνατά και αν παίζετε. Κατάλληλο και για εξωτερική διέγερση!
Λειτουργία με ένα μόνο κουμπί στο δονητικό αυγό.

Χρήση: Πατήστε παρατεταμένα για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή, πατήστε σύντομα για να αλλάξετε τις δονήσεις. Το τηλεχειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αφού ενεργοποιηθεί το love egg. Διαθέτει 2 κουμπιά: ένα κουμπί λειτουργίας και ένα κουμπί με απεικόνιση κύματος για την αλλαγή των μοτίβων δόνησης.

Το Sweet Apple είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη και ABS με επίστρωση PU, υλικά 100% ασφαλή για το σώμα, χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και είναι επαναφορτιζόμενο, τόσο το ίδιο το παιχνίδι, όσο και το τηλεχειριστήριο, μέσω μαγνητικού καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για αδιάλειπτη απόλαυση. Επιπλέον, είναι αδιάβροχο (πιστοποίηση IPX7) για απόλαυση και στο μπάνιο ή το ντους. Προσοχή! Κρατήστε το χειριστήριο έξω από το νερό!

Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Συνολικό μήκος αυγού: 17,8 cm, διάμετρος: 3,6 cm
Διαστάσεις τηλεχειριστηρίου: Μήκος 8,2 cm, πλάτος 3,3 cm.
Χρόνος φόρτισης: 3 ώρες. Χρόνος χρήσης: 1 ώρα

Δείτε επίσης

Metis Red Evolution Vibrating Love Ball by Dream Toys
€ 54,90   € 43,20
Silicone Remote Rechargeable Egg 7cm by CalExotics
€ 64,90   € 56,80
Elva Remote Control Vibrating Bullet Deep Rose by Svakom
€ 69,80   € 62,80
Ocian Remote Control Love Egg Pink by Happy Loky
€ 47,90   € 42,90
Elva Remote Control Vibrating Bullet Violet by Svakom
€ 69,50   € 62,80
Επιστροφή στην κορυφή