Iduna Vibrating Egg Royal Fantasies by Dream Toys

€ 84,90 € 72,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8106
Είδος Love Eggs
Μήκος 16,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632677482
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τη νέα σειρά ερωτικών αντικειμένων Royal Fantasies σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.
Τα παιχνίδια της συλλογής Royal Fantasies ξεχωρίζουν για την λιτή και διακριτική σχεδίαση, την άριστη εργονομία και λειτουργικότητα και το γλυκό μοβ χρώμα με τις ροζ – χρυσές λεπτομέρειες, χαρακτηριστικά που προσδίδουν στα ερωτικά αυτά βοηθήματα μία αξεπέραστη νότα κομψότητας και πολυτέλειας.

Ανακαλύψτε νέες εμπειρίες ερωτικής διέγερσης με το υπέροχο Iduna Remote Vibrating Egg, τον νέο ασύρματο δονητή, τύπου love egg της εταιρίας Dream Toys

Μικρό σε μέγεθος, κομψό και διακριτικό, το Iduna περιέχει επιπλέον στο εσωτερικό του μικρά σφαιρίδια (kegel balls), τα οποία προσφέρουν απολαυστική εκγύμναση και ενίσχυση των μυών του κόλπου και του πυελικού εδάφους και ταυτόχρονα χαρίζουν έντονη κολπική ευχαρίστηση. Επίσης, διαθέτει χαμηλού θορύβου, ισχυρό μοτέρ, εφοδιασμένο με 10 διαφορετικά προγράμματα (3 επίπεδα σταθερής δόνησης και 7 διαφορετικούς ρυθμούς), τα οποία μπορείτε να τα επιλέξετε από το ασύρματο χειριστήριο εμβέλειας 10 μέτρων (συμπεριλαμβάνεται), για χρήση και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Οι κολπικές μπάλες έχουν μέγιστη διάμετρο 3cm και συνολικό μήκος 16,5cm και η μπροστινή είναι αποσπώμενη για να μπορείτε να την ανταλλάξετε με τις δυο άλλες διαφορετικού βάρους μπάλες που υπάρχουν στη συσκευασία
Ξεκινήστε τις ασκήσεις με την πιο ελαφριά, η οποία βρίσκεται ήδη πάνω στο love egg. Με την πρόοδο της προπόνησης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία πιο βαριά.

Χρήση: Εισαγάγετε το αυγό απαλά στον κόλπο. Μην το σπρώχνετε στο πίσω μέρος του κόλπου. Κρατήστε έξω τουλάχιστον 2 cm από το κορδόνι έλξης.
Συσπάστε τους μύες του πυελικού εδάφους και πιέστε το αυγό. Δυναμώστε και σφίξτε τους μύες του κόλπου σας. Βελτιώστε και διατηρήστε τις λειτουργίες του εντέρου και της ουροδόχου κύστης. Τέλος, αφαιρέστε το αυγό χαλαρώνοντας τους μύες σας και τραβώντας απαλά το κορδόνι.

Το Iduna είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας ιατρική σιλικόνη και πλαστικό ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Είναι επαναφορτιζόμενο μέσω μαγνητικού καλωδίου USB για απόλαυση χωρίς ενοχλητικές διακοπές, ενώ είναι και αδιάβροχο (πιστοποίηση IPX7) για παιχνίδια και στο ντους. Για βέλτιστη αίσθηση να το χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών. Με διακριτικό μέγεθος για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

Βάρος των kegel Balls: 9 - 32 - 41 gr.
Το ασύρματο χειριστήριο λειτουργεί με μία μπαταρία 23A 12V.
Χρόνος φόρτισης 2,5 ώρες Χρόνος παιχνιδιού: 1 ώρα
Επίπεδο θορύβου: ≤60 DB

Οι ιατρικές έρευνες αναφέρουν ότι οι ασκήσεις kegel συμβάλλουν στην πρόληψη της ακράτειας, η οποία εμφανίζεται με την έλευση του γήρατος ή παροδικά μετά τη γέννα, βελτιώνοντας την υγεία του κόλπου, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μεγάλα σεξουαλικά οφέλη, ενισχύοντας τη διέγερση και την ικανοποίηση.

Δείτε επίσης

Remote Controlled Vibrating Egg Pink Lovers Premium
€ 56,90   € 46,90
Metis Red Evolution Vibrating Love Ball by Dream Toys
€ 54,90   € 43,20
Make My Orgasm Eggsplode ToyJoy
€ 52,90   € 45,90
Magic Sundae App Controlled Love Egg Pink Magic Motion
€ 59,80
Silicone Remote Bullet 9cm by Calexotics
€ 42,90   € 39,90
Επιστροφή στην κορυφή