Get Real Deluxe Dual Density 23cm by ToyJoy

€ 39,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9088
Είδος Ρεαλιστικά Dildos
Μήκος 23,00 cm
Εισαγόμενο 21,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,10 cm
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221832474
Ζήστε απαράμιλλες στιγμές ηδονικής απόλαυσης με τα υπέροχα Deluxe Dual Density Dong από την αισθησιακή συλλογή Get Real της εταιρίας TOYJOY.

Σχεδιασμένα με ρεαλισμό και ακρίβεια, τα κορυφαία αυτά αξεσουάρ ευχαρίστησης είναι κατασκευασμένα με το νέο σύστημα Dual Density (διπλής πυκνότητας) - ένα υλικό διπλής υφής, φτιαγμένο από δύο διαφορετικές στρώσεις, μία εξωτερική, μαλακή και απαλή και μία εσωτερική, πιο σκληρή και ανθεκτική - το οποίο προσδίδει στα dildo απόλυτα ρεαλιστική εμφάνιση, ενώ επιπλέον διαθέτουν και την επαναστατική τεχνολογία Supreme Vital Skin, που τούς χαρίζει την εκπληκτικά ζωντανή αίσθηση ενός αληθινού πέους σε στύση.

Τα Dong της συλλογής είναι εξοπλισμένα επίσης με στιβαρή βάση αναρρόφησης για απεριόριστη hands-free εξερεύνηση.
Εφαρμόζουν τέλεια και σε πολλές ζώνες strap – on.

Το Get Real Dong 9ιn. της εταιρίας TOYJOY είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό ομοίωμα πέους προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια, έτοιμο να σας προσφέρει απεριόριστη διασκέδαση.
Διαθέτει έναν στιβαρό και συνάμα ευέλικτο, εντυπωσιακό κορμό με έντονα ανάγλυφες φλέβες και πτυχώσεις στην επιφάνειά του, και μία έντονη, καλοσχηματισμένη, ελαφρά κωνική κεφαλή που μοιάζει με ζουμερή βάλανο πέους, η οποία είναι σχεδιασμένη να διεισδύει με άνεση και ευκολία στην επίμαχη κάθε φορά περιοχή, προστατεύοντας τα τοιχώματα του κόλπου ή του πρωκτού και να αγκαλιάζει με μοναδικό τρόπο τις ερωτογενείς ζώνες χαρίζοντάς σας αξέχαστες στιγμές ηδονής. Στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του και η απαλή, βελούδινη υφή του που θα σας γεμίσει ασυγκράτητο ενθουσιασμό.

Το Get Real Dong 9ιn. είναι αδιάβροχο, άοσμο και καθαρίζεται εύκολα με ένα ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργικό, χωρίς πόρους, απόλυτα ασφαλές για το σώμα TPR, υλικό εξαιρετικά απαλό και μαλακό.

Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις, δεν κρατάει μύκητες.
Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα συμβατικό, ποιοτικό λιπαντικό.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα δύο φύλα και είναι κατάλληλο για τους μεσαίου επιπέδου, αλλά και τους πιο έμπειρους παίκτες.

Στους λιγότερο “προχωρημένους” συστήνεται αποκλειστικά η κολπική χρήση,. Οι εμπειρότεροι players έχουν τη δυνατότητα να το χαρούν και πρωκτικά.

Αν είστε λάτρης των μικρότερων μεγεθών, δοκιμάστε το λίγο μικρότερο αδελφάκι του το Get Real Dong 8in ή και το αρκετά πιο διακριτικό Get Real Dong 7in.
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημά BONA DIVA θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ερωτικών αξεσουάρ, σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε!

Δείτε επίσης

Real Rapture Dildo 19cm Natural by Toyz4Lovers
€ 36,90   € 28,60
Premium Silicone Dildo 21.50cm Dual Density Flesh Thermo Reactive by Dream Toys
€ 52,90   € 48,18
King Cock Plus Triple Density 19cm with Balls Natural by Pipedream
€ 69,80
Mr Dixx Macho Max 21.50cm by Dream Toys
€ 34,50   € 29,90
King Cock 18 cm with balls Vanilla by Pipedream
€ 39,80   € 32,90
Επιστροφή στην κορυφή