Dion Galactic Mythology Fantasy Dildo 15cm Purple DreamLove

€ 34,90 € 31,95


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9166
Είδος Κλασσικά Dildos
Μήκος 15,00 cm
Εισαγόμενο 12,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Χρώμα Πολύχρωμο
Barcode 8435565935405
Η νέα σειρά MYTHOLOGY περιλαμβάνει πρωτοποριακής σχεδίασης και έμπνευσης dildos, σε μοναδικά σχέδια και χρώματα, σχεδιασμένα να τραβούν την προσοχή, πραγματοποιώντας όλες τις φαντασιώσεις σας.

Όλα τα dildos της συλλογής είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, είναι διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις (με δόνηση και συμβατικά) και σε διαφορετικά μεγέθη S, M, L και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για αυτοδιέγερση (αυνανισμός), όσο και για να εντείνουν την ευχαρίστηση όταν παίζετε με τον / την σύντροφό σας.
Στη βάση τους υπάρχει ισχυρή βεντούζα, η οποία τα σταθεροποιεί σε κάθε λεία επιφάνεια για ατελείωτες ώρες hands free παιχνιδιού. Συμβατά με ζώνες strap-on!

Απολαύστε premium εμπειρίες διείσδυσης με το πανέμορφο Dion Galactic Dildo Small, το νέο, ρεαλιστικό ομοίωμα πέους της εταιρίας Mythology.

Σχεδιασμένο να τραβά την προσοχή, το Dion Galactic με το καινοτόμο σχεδίαση, την άκρως ελκυστική παλέτα χρωμάτων και το “υπερ-γαλαξιακό” του φινίρισμα, “σπάει” τα καθιερωμένα, χαρίζοντας νέα πνοή στις ερωτικές σας συνευρέσεις.

Στα μεγάλα του ατού, ο εύκαμπτος, καμπυλόγραμμος, στιβαρός κορμός του σχεδιασμένος να αγκαλιάζει φυσικά τις καμπύλες σας, στοχεύοντας με ακρίβεια τις ερωτογενείς περιοχές του σώματός σας, όπως τα μαγικά σημεία G & P, η στρογγυλεμένη κεφαλή με την ελαφριά κλίση, η οποία καθιστά εύκολη και άνετη τη διείσδυση, αλλά και λεία, ομαλή υφή του, η οποία προσφέρει μεταξένια αίσθηση.

Εκτός από την κλασική χρήση, μπορεί να συνδυαστεί και με ζώνη strap – on και να αποτελέσει την τέλεια επιλογή για pegging συνευρέσεις με το ταίρι σας

Ιδανικό για σόλο παιχνίδι μέσα και έξω από το νερό.
Να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Μετά τη χρήση να το πλένετε με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι.
Συνιστάται η εφαρμογή ήπιου απολυμαντικού σπρέι ερωτικών παιχνιδιών ή το πέρασμα με αντιβακτηριδιακο πανάκι μετά από κάθε χρήση

Συνολικό μήκος: 15 cm, Μήκος διείσδυσης: 12,5 cm, Διάμετρος: 3 cm
Περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ δείγμα λιπαντικού WATERFEEL NATURAL 6 ml

Για τους λάτρεις των πιο χορταστικών διαστάσεων στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε και τα λίγο μεγαλύτερο αδελφάκι του, το Dion Galactic Dildo Medium.

Δείτε επίσης

Spectrum Ribbed Glass Dildo Pink by Loving Joy
€ 28,90   € 22,90
Slimline Silicone Dildo Black by Loving Joy
€ 18,80
Magnum Dildo 18.50cm Black by Fun Factory
€ 54,90
Curved Silicone Dildo 13cm by Loving Joy
€ 24,90
Επιστροφή στην κορυφή