Diamond Jewel Butt Plug Medium Black by Taboom

€ 18,90 € 16,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8470
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 8,20 cm
Εισαγόμενο 7,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Αλουμίνιο
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Taboom
Barcode 8713221824752
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Μαύρo
Προσθέστε γοητεία και στυλ στα πρωκτικά παιχνίδια σας με την υπέροχη Butt Plug Diamond Jewel Medium τη νέα πρωκτική σφήνα με κόσμημα από την αισθησιακή συλλογή Luxury Bondage Essentials της εταιρίας Taboom.

Πολυτελής, κομψή και εντυπωσιακή, με αισθησιακές, σέξι καμπύλες και υπέροχο, εργονομικό σχήμα, η σφήνα έχει σχεδιαστεί για ηδονικές πρωκτικές απολαύσεις. Είναι κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας αλουμίνιο σε λαμπερό ασημί χρώμα και έχει διακοσμηθεί με ένα πανέμορφο λευκό κρύσταλλο στο βάση της.

Το κωνικό άκρο, το λείο, βολβοειδές σώμα και ο λεπτός λαιμός προσφέρουν εξαιρετική υφή, σταθερό χειρισμό, καθώς και μία απίθανα δροσερή αίσθηση κατά τη διείσδυση που θα σας εκπλήξει ευχάριστα, ενώ το υλικό κατασκευής της ενδείκνυται για παιχνίδια “ζεστού-κρύου”. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την βάλετε για λίγο στο ψυγείο ή κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό, προσθέτοντας μια άλλη διάσταση στις ερωτικές σας δραστηριότητες.

Με μέγιστο μήκος 8,2 εκατοστά και μέγιστη διάμετρο 3,4 εκατοστά, το Butt Plug Jewel Medium είναι κατάλληλο για μεσαίους χρήστες. Οι λιγότερο έμπειροι στο anal play, μπορούν στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva να προμηθευτούν το λίγο μικρότερο αδελφάκι του, το Butt Plug Diamond Jewel Small με μήκος 7,2cm και μέγιστη διάμετρο 2,7cm ή όποιο άλλο Plug επιθυμούν μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας

Η συλλογή Luxury Bondage Essentials της εταιρίας TABOOM προσδίδει στον κόσμο του BDSM μια καλαίσθητη γυναικεία προοπτική και εμπνέει τις σύγχρονες, ανεξάρτητες γυναίκες να εξερευνήσουν τα όριά τους και τις επιθυμίες τους.

Δείτε επίσης

Remote Anal Plug Cheeky Love by Dream Toys
€ 59,70   € 54,78
Rainbow Diamond Booty Jewel Medium Black by ToyJoy
€ 14,90   € 13,50
Small Smooth Butt Plug 10.50cm Natural by Doc Johnson
€ 14,80
Booty Rider Silicone Vibrating Butt Plug Black by Calexotics
€ 49,60   € 44,90
Jelly Rancher Smooth Small Plug Purple by NS Novelties
€ 16,90
Επιστροφή στην κορυφή