Kronos Remote Controlled Prostate Stimulator Black by Dream Toys

€ 65,48


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8783
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632677277
Χρώμα Μαύρo
Ανακαλύψτε τις συγκλονιστικές απολαύσεις του anal sex και βιώστε έντονες, βαθιές διεισδύσεις με τον ξεχωριστό Kronos Remote Controlled Prostate Stimulator, τον νέο unisex διεγέρτη με ασύρματο χειριστήριο από την πολυτελή σειρά Midnight Magic της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός και αισθησιακός σε πολυτελές μαύρο χρώμα, με άριστη λειτουργικότητα και ξεχωριστή ανατομική σχεδίαση, ο Kronos Remote μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρωκτικός διεγέρτης από άντρες και γυναίκες ή ως G-spot δονητής από τις γυναίκες χρήστριες, προσφέροντας θεσπέσιους εκρηκτικούς οργασμούς και στα δύο φύλα.

Το κύριο μέρος του παιχνιδιού αποτελεί ένας στιβαρός, χορταστικός άξονας με επικλινή, στρογγυλεμένη κεφαλή για άνετη διείσδυση και έντονες ραβδώσεις κατά μήκος για έξτρα διέγερση. Ένα μικρότερο, καμπυλόγραμμο στέλεχος είναι ειδικά μελετημένο να χαρίζει ένα αισθησιακό μασάζ στην κλειτορίδα ή το περίνεο, ενώ η βάση του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λαβή για ασφαλή πλοήγηση ή μπορεί και να στερεωθεί σε "καθιστή" στάση για μοναδικά hands free παιχνίδια.

Στο εσωτερικό του κεντρικού άξονα ένα ισχυρό, αλλά αθόρυβο μοτέρ εφοδιασμένο με 3 ταχύτητες και 4 μοτίβα πάθους, μεταδίδει βαθιές, δυναμικές δονήσεις, οι οποίες ελέγχονται εύκολα είτε μέσω του διεγέρτη, είτε μέσω του ασύρματου χειριστηρίου, προσφέροντάς σας μία μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων. Το χειριστήριο έχει μέγιστη εμβέλεια έως 10m, για να παίζετε μόνος/η ή με τον/την σύντροφό σας και εκτός κρεβατοκάμαρας. Επιπλέον, το σχήμα του χειριστηρίου προσφέρεται για έξτρα διέγερση των ερωτογενών ζωνών. Απλά ακουμπήστε το επάνω τους και απολαύστε!

Τόσο ο διεγέρτης όσο και το τηλεχειριστήριο είναι κατασκευασμένα από ασφαλή για το σώμα σιλικόνη, και τα δύο είναι επαναφορτιζόμενα μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Επιπλέον, είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7) για παθιασμένες στιγμές και στο μπάνιο ή το ντους. Για βέλτιστη αίσθηση να τον χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών.

Μέγιστος χρόνος φόρτισης: 2 ώρες. Stand by:20 min.
Μήκος: 12 cm – διάμετρος: 2,5 cm

Δείτε επίσης

Jelly Rancher Mini Pleasure Plug Pink by NS Novelties
€ 12,90
Gleaming Love Multicolor Plug Medium Dream Toys
€ 17,90   € 16,85
Rear Assets Multicolor Small Butt Plug by NSNovelties
€ 15,90   € 13,80
Glams Xchange Black Silicone Butt Plug Medium with 3 Round Gems NS Novelties
€ 15,90   € 13,85
FantASStic Anal Trainning Kit Ring by Dream Toys
€ 39,70   € 34,90
Επιστροφή στην κορυφή