Rupert Anal Silicone Plug Black & Silver DreamLove

€ 14,80 € 11,98


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9164
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 10,50 cm
Εισαγόμενο 9,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Χρώμα Μαύρo
Barcode 8435566040474
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Εξερευνήστε τον μαγικό κόσμο της anal διασκέδασης με το εξαιρετικό Rupert Silicone Anal Plug, το νέο πρωκτικό βύσμα της μοντέρνας συλλογής Black&Silver με την υπογραφή της Dream Love.

Κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας και μεταξένιας υφής σιλικόνη, το Rupert Anal Plug διαθέτει έναν εξαιρετικά εύκαμπτο και ελαστικό, κλιμακωτό άξονα με τρία αύξουσας διαμέτρου (από πάνω προς τα κάτω) πρωκτικά εξογκώματα, μελετημένα να βρίσκουν με ακρίβεια τα οικεία σημεία σας.

Η βολβοειδής του άκρη προσφέρει εύκολη και άνετη διείσδυση στην ευαίσθητη περιοχή του πρωκτού, ενόσω ο ενωμένος άξονας αγκαλιάζει με φυσικό τρόπο τους πρωκτικούς μυς, πιέζοντας και διεγείροντάς τους με κάθε κίνηση. Τέλος, η πλατιά του βάση σε σχήμα άγκυρας κρατάει το Plug σταθερό ανάμεσα στους γλουτούς, προσφέροντας ασφάλεια και άνεση και καθιστώντας την ανάκτηση πραγματικά εύκολη υπόθεση.

Εισάγετε τα εξογκώματα ένα- ένα μέχρι το σημείο που αισθάνεστε άνετα και απολαύστε τις συναρπαστικές αισθήσεις της πρωκτικής πίεσης. Κατόπιν απελευθερώστε κάθε ένα χωριστά για ακόμη μεγαλύτερη διέγερση.

Το Rupert είναι αδιάβροχο για παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους, ενώ μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα απολυμαντικό παιχνιδιών. Για καλύτερη αίσθηση να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Μία ιδιαίτερα προσιτή επιλογή για τους αρχάριους χρήστες - και των δύο φύλων- που θέλουν να δοκιμάσουν με ασφάλεια την εμπειρία του anal play.

Συνολικό Μήκος:10,5cm. Διάμετρος μικρότερου εξογκώματος: 1,5cm.
Διάμετρος μεσαίου εξογκώματος: 2cm. Διάμετρος μεγαλύτερου εξογκώματος 2,5cm.

Δείτε επίσης

Silicone Anal Ripple 3 Piece Kit by Calexotics
€ 38,90   € 34,60
White Bunny Tail Plug 6.50cm by Loving Joy
€ 28,90
Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug by Dream Toys
€ 74,90   € 63,40
Ass Blaster Anal Tail 11cm by Nasstoys
€ 26,90
Bad Boy Intense 10 Speed Reachargable
€ 87,90   € 74,90
Επιστροφή στην κορυφή