Silicone Anal Ripple 3 Piece Kit by Calexotics

€ 38,90 € 34,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8540
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Calexotics
Προέλευση U.S.A
Barcode 716770102492
Μήκος 11,50 cm
Εισαγόμενο 9,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Μαύρo
Ανακαλύψτε τη μαγεία του anal sex και ζήστε μοναδικές στιγμές backdoor απόλαυσης με το υπέροχο Silicone Anal Ripple Kit, το νέο πανέμορφο σετ πρωκτικών σφηνών της εταιρίας CalExotics.

Το Silicone Anal Ripple Kit περιλαμβάνει τρία διαβαθμισμένου μεγέθους anal plugs (μικρό – μεσαίο – μεγάλο) για να μπορεί κάθε χρήστης να διαλέγει αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες και επιθυμίες, ενώ και η διάμετρος των Plugs αυξάνει σταδιακά, για να ορίζετε εσείς κάθε φορά το μέγεθος της ευχαρίστησης.

Είναι κατασκευασμένα από απαλή, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, υποαλλεργική σιλικόνης σατινέ φινιρίσματος, χωρίς ραφές, και είναι σχεδιασμένα για ολιγόλεπτη, αλλά και πολύωρη χρήση από αρχάριους αλλά και πιο έμπειρους παίκτες.

Στα ατού τους, το λεπτό, στρογγυλό τους άκρο, το οποίο διευκολύνει την εισαγωγή στην ευαίσθητη περιοχή, οι φυσικές καμπύλες τους, οι οποίες μαλάσσουν τις νευρικές απολήξεις του πρωκτικού καναλιού, προσφέροντας ανεπανάληπτη διέγερση αλλά και η ισχυρή βεντούζα στη βάση τους, η οποία κολλάει. σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, εξασφαλίζοντας μοναδική hands free απόλαυση και μέγιστη ασφάλεια, όσο βαθιά κι αν παίζετε.

Είναι απόλυτα αδιάβροχα για ατελείωτη διασκέδαση και στο νερό. Καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Για μεγαλύτερη ευχαρίστηση και αποφυγή τραυματισμών να τα χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Μικρό Anal Plug: 7,5 cm x 2,5 cm
Μεσαίο Anal Plug: 9,5 cm x 3,25 cm
Μεγάλο Anal Plug 11,5 cm x 3,75 cm

Δείτε επίσης

Gold Digger Medium by Gender X
€ 34,90
Jelly Rancher Smooth Small Plug Black by NS Novelties
€ 16,90
Bubble Butt Player Advanced Black by ToyJoy
€ 16,90   € 12,80
Classic Anal Prostate Massager Black Addicted Toys DreamLove
€ 34,80   € 29,80
Small Jewelled Silicone Butt Plug by Loving Joy
€ 14,90   € 12,90
Επιστροφή στην κορυφή