Gold Digger Medium by Gender X

€ 34,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7920
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 11,70 cm
Εισαγόμενο 10,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Εταιρεία Gender X
Barcode 844477019130
Υλικό Αλουμίνιο
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Ροζ Χρυσό
Απολαύστε τη σέξι γοητεία του κομψού και stylish Gold Digger Medium, του νέου, ξεχωριστού, μεταλλικού βύσματος μεσαίου μεγέθους από την Gender X και βιώστε τις ηδονικές χαρές της πρωκτικής διέγερσης και όχι μόνο!

Πολυτελές, φινετσάτο και λαμπερό, σε ένα ιδιαίτερο σχήμα “λαμπτήρα” και σε υπέροχο ροζ – χρυσό με ένα όμορφο, μαύρο κρύσταλλο στην βάση του, το plug θα κλέψει πραγματικά τις εντυπώσεις. Ο κορμός του, λείος και ομαλός, με αύξουσα, εργονομική σχεδίαση 3 σφαιριδίων, θα σας χαρίσει έντονες, βαθιές συγκινήσεις, μόλις το μικρό, στρογγυλεμένο άκρο του διεισδύσει μέσα σας τονώνοντας τις νευρικές απολήξεις της επίμαχης περιοχής, ενώ η πλατιά, στιβαρή βάση του θα σας προσφέρει αίσθηση απόλυτης ασφάλειας διατηρώντας το plug σταθερά στη θέση του, όσο έντονα και βαθιά αν παίζετε.

To Gold Digger Medium είναι κατασκευασμένο από ασφαλές για το σώμα, μη πορώδες κράμα αλουμινίου χωρίς φθαλικές ενώσεις και λατέξ και το “διαμαντάκι” από ανθεκτικό πλαστικό ABS. Ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε αναλόγως τις προτιμήσεις σας και απογειώστε την οργασμική σας απόκριση. Συνδυάζεται με όλα τα είδη λιπαντικών. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε πολύ σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή μ ένα συμβατό toy cleaner.

Το μέγεθος και το σχήμα του το καθιστούν κατάλληλο για τους εμπειρότερους χρήστες των ερωτικών αξεσουάρ. Οι νεοεισερχόμενοι λάτρεις της backdoor διασκέδασης μπορούν να επιλέξουν από το κατάστημά μας το μικρότερο αδερφάκι του: το Gold Digger Small.
Συνολικό Μήκος: 11,7 cm, Μήκος Εισαγωγής:10,8 cm, Διάμετρος: 2,5 cm.

Η σειρά παιχνιδιών Gender X είναι μια πλήρης συλλογή εντυπωσιακών ερωτικών αξεσουάρ με καινοτόμα σχέδια και σχήματα που κατασκευάστηκαν με σκοπό να εμπλουτίσουν την σεξουαλική ζωή και να διευρύνουν τον χρόνο παιχνιδιού για όλους. Είναι παιχνίδια χωρίς “αποκλεισμούς” που διεγείρουν την καθολική φαντασία, ένας “κόσμος” ανοικτός σε όλους, όπου τα σχήματα και οι λειτουργίες μιλούν από μόνα τους, επιτρέποντας στους χρήστες να τα χρησιμοποιούν όπως εκείνοι επιθυμούν προκειμένου να ανακαλύψουν τη δική τους ευχαρίστηση.

Δείτε επίσης

Gleaming Love Trainer Kit Rose Gold Long Plugs by Dream Toys
€ 48,90   € 39,30
Black Bunny Tail Plug 6.50cm by Loving Joy
€ 34,90
Gold Butt Plug with Diamond Red Jewel Medium Taboom
€ 17,90   € 14,90
Diamond Booty Jewel Clear Medium Purple by ToyJoy
€ 14,90   € 12,00
Obsidian Handcrafted Butt Plug by Mi Su
€ 950,00
Επιστροφή στην κορυφή