Tucker Remote Controlled Vibrating Butt Plug Black & Silver DreamLove

€ 39,89


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9163
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 10,50 cm
Εισαγόμενο 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Χρώμα Μαύρo
Barcode 8435566040344
Ανακαλύψτε την μαγεία της anal διασκέδασης με την υπέροχη Tucker Remote Petit Anal Plug τη νέα, μικρού μεγέθους δονούμενη πρωκτική σφήνα με ασύρματο χειριστήριο από τη μοντέρνα συλλογή Black&Silver με την υπογραφή της Dream Love.

Παιχνιδιάρα και σέξι, σε απόλυτα διακριτικό μέγεθος, η σφήνα διαθέτει εργονομική και ευέλικτη σχεδίαση με δύο διαφορετικού μεγέθους χάντρες για ανεπανάληπτες πρωκτικές συγκινήσεις. Η πρώτη, η πιο μικρή, διαθέτει κωνικό σχήμα για άνετη και εύκολη διείσδυση, ενώ η δεύτερη, η μεγαλύτερη, είναι ιδανική για την τόνωση των καλά κρυμμένων hot spots σας. Στο πάνω μέρος της, ένα αποσπώμενο δονητάκι, τύπου σφαίρα, εφοδιασμένο με 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης, οι οποίες ελέγχονται μέσω ενός απλού κουμπιού στη σφήνα, ή μέσω του ασύρματου χειριστηρίου, θα προσθέσει την απαιτούμενη κίνηση, οδηγώντας σας στα ηδονικά μονοπάτια της απόλαυσης. Το δονητάκι λειτουργεί και ως βάση για εύκολη αφαίρεση και ασφάλεια κατά τη χρήση.

Φορέστε την Tucker κάτω από τα αγαπημένα σας εσώρουχα και απογειώστε κάθε σας στιγμή είτε στο σπίτι, είτε στη βόλτα, στην εκδρομή, στο γραφείο!
Παίξτε μόνοι σας ή παραχωρήστε στον /στην σύντροφό σας τον έλεγχο της ευχαρίστησής σας, απολαμβάνοντας πραγματικά συναρπαστικές εμπειρίες ικανοποίησης.

Η Tucker είναι κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας, υποαλλεργική σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, είναι αδιάβροχη για παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους, ενώ είναι επαναφορτιζόμενη μέσω θύρας USB. Μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα απολυμαντικό παιχνιδιών. Για καλύτερη αίσθηση να τη συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Το ιδανικό toy για τους αρχάριους που επιθυμούν να προσθέσουν ένταση στο πρωκτικό παιχνίδι.

Συνολικό μήκος: 10,5cm. Μήκος διείσδυσης: 8cm. Διάμετρος: 1,7cm - 3cm.
Μήκος δονούμενης σφαίρας: 6cm

Δείτε επίσης

Curved Silicone Dildo 13cm by Loving Joy
€ 24,90
Prostate Massager PowerPlug 10cm Red by ToyJoy
€ 14,90   € 11,90
7 Speed Pearls Petite Sensation Purple by Rocks Off
€ 28,90
'Driven by Desire' Butt Plug 9cm by Fifty Shades of Grey
€ 26,80
10 Functions FantASStic Vibrating Anal Plug by Dream Toys
€ 33,80   € 28,88
Επιστροφή στην κορυφή