Whirling Spray

€ 19,90 € 16,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1017
Είδος Bath & Body
Barcode 4890888115318
Εταιρεία Calexotics
Προέλευση U.S.A
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Εισαγόμενο 8,00 cm
Μήκος 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,20 cm
Το Whirling Spray είναι ένα πολύ καλά σχεδιασμένο κλύσμα, το οποίο έχει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι παρόμοιων προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά.

To Whirling Spray είναι ένα Anal Douche μεγάλης χωρητικότητας. Διαθέτει ενσωματωμένη "βελόνα" μικρής διαμέτρου, από την κορυφή της οποίας κυλάει το νερό - ο χρήστης ρυθμίζει την ένταση της ροής, ανάλογα με τη πίεση που θα ασκήσει στο εύκαμπτο δοχείο νερού. Το Whirling Spray διαθέτει μία επιπλέον "βελόνα", η οποία μπορεί πολύ εύκολα να προσαρμοστεί (ως προέκταση) πάνω στη συσκευή.

Η προέκταση του Whirling Spray είναι μεγαλύτερη σε διάμετρο από τη standard "βελόνα" (περίπου 1,7cm στο κυρίως τμήμα και 2,2cm στη κορυφή). Η κορυφή της προέκτασης διαθέτει περιφερειακές μικρές οπές οι οποίες "εκσφενδονίζουν" το νερό σε "κάθετη" κυκλική κατεύθυνση. Ουσιαστικά λοιπόν, χρησιμοποιώντας τη Standard "βελόνα" επιτυγχάνεται καθαρισμός σε βάθος και χρησιμοποιώντας την προέκταση επιτυγχάνεται καθαρισμός περιφερειακά σε ολόκληρη την κοιλότητα.

Το Whirling Spray είναι ένα πραγματικά πολύ καλά "μελετημένο" Anal Douche, το οποίο είναι ιδιαίτερα απλό στη χρήση και πολύ αποτελεσματικό. Κατασκευασμένο από Rubber και ABS, παρουσιάζει αντοχή στο χρόνο και αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές στη κατηγορία του.

Δείτε επίσης

Addicted Travel Cleaner 1 by DreamLove
€ 18,48
2 in 1 Massage & Lube Silky Touch 200ml by HOT Austria
€ 19,90
Just Safe Standard 10 Pack Safe Condoms
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή