Beginners Pegging Strap On Kit Loving Joy

€ 32,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7327
Είδος Strap On
Μήκος 13,50 cm
Εισαγόμενο 11,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Εταιρεία Loving Joy
Υλικό Σιλικόνη
Barcode 5060211963759
Προέλευση United Kingdom
Βιώστε τρυφερές κολπικές διεισδύσεις, αλλά και αισθαντικές backdoor απολαύσεις με το εξαιρετικό Beginners Pegging Strap On Kit, το νέο σετ strap-on με ζώνη και ομοίωμα πέους από σιλικόνη από την εταιρία Loving Joy.

Σχεδιασμένο για τους αρχάριους λάτρεις του pegging, αλλά και για όλους τους νέους χρήστες ερωτικών βοηθημάτων, το κιτ περιλαμβάνει δύο κομμάτια: ένα λεπτό, διακριτικό, ιδιαίτερα ρεαλιστικό ομοίωμα σε φυσικό χρώμα, εφοδιασμένο με έναν ευθυτενή, ευλύγιστο κορμό, πλαισιωμένο με ανάγλυφες φλέβες και πτυχώσεις και μία ζουμερή, έντονη βάλανο σε κωνικό σχήμα για εύκολη και άνετη διείσδυση και στοχευμένη τόνωση των καλά κρυμμένων hot spots σας και μία εξαιρετική ζώνη strap-on, μαύρη ζώνη με τρουκς και o-rings στο μπροστινό μέρος, μέσα στα οποία συνδέεται τέλεια το ομοίωμα προσφέροντάς σας δυναμικό και σταθερό παιχνίδι.

Η ζώνη διαθέτει ισχυρούς, πλήρως ρυθμιζόμενους ιμάντες στήριξης από νάυλον, για απόλυτη σταθερότητα, οι οποίοι προσαρμόζονται σχεδόν σε όλα τα σώματα, καθώς και 2 αντικαταστήσιμα O-rings, για να εναλλάσσετε και άλλου μεγέθους και σχήματος ομοιώματα, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει μικρή τσέπη, στην οποία μπορείτε να γλιστρήσετε τον αγαπημένο σας bullet vibe για ταυτόχρονη τόνωση και της κλειτορίδας.

Το dildo είναι κατασκευασμένο από ιατρικού τύπου σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα και έχει εξαιρετικά απαλή υφή χαρίζοντας αξεπέραστη αίσθηση. Να το συνδυάζετε πάντα με ένα συμβατό λιπαντικό νερού. Για τον καθαρισμό του χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό και σαπούνι ή ένα ποιοτικό toy cleaner.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από strokers, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα
Συνολικό μήκος ομοιώματος: 11,50cm.
Διαστάσεις ζώνης : Ιμάντας ισχίου: μέγιστο μέγεθος ρύθμισης 152cm.

Δείτε επίσης

Hollow Vibrating Strap On Real Rapture Natural 20.50cm with Balls by Toyz4Lovers
€ 48,90   € 38,80
Vibrating Strap On 16.50cm by Pipedream
€ 52,90   € 45,10
The Pegger Strap On 12cm by Pipedream
€ 46,90   € 37,80
Rock Army 4 Strap Harness with 3 Rings + Rock Army Avenger Dildo 19cm DreamLove
€ 86,90   € 76,90
Radiant Strap-On Glow in the Dark Green by Dream Toys
€ 28,90   € 23,40
Επιστροφή στην κορυφή