Heavy Duty Hogtie Kit by Pipedream

€ 36,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4534
Είδος BDSM
Υλικό Ύφασμα
Χρώμα Μαύρo
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Pipedream
Barcode 603912312416
Απλό, κομψό και σέξι, το Heavy Duty Hogties της σειράς Fetish Fantasy απευθύνεται στους αρχάριους, αλλά και στους πιο έμπειρους S&M players, στους λάτρεις του bondage play, καθώς και σε όσους αρέσκονται στα hard παιχνίδια υποταγής-κυριαρχίας.

Το σετ περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερα σταθερό σύστημα δέσμευσης των άνω και κάτω άκρων, το οποίο αποτελείται από δύο ζευγάρια μανσέτες, για τον καρπό και τον αστράγαλο και μία σατέν blindfold μάσκα. Ο κομψός, μινιμαλιστικός σχεδιασμός των μανσετών με τις εκπληκτικές μεταλλικές πόρπες θα σας εντυπωσιάσει, ενώ η στιβαρή κατασκευή τους και η μαλακή και βελούδινη επένδυση από νεοπρένιο θα σας προσφέρουν άνεση και ασφάλεια. Και τα τέσσερα κομμάτια συνδέονται σε έναν βαρέως τύπου μεταλλικό δακτύλιο-Ο με ιδιαίτερα ανθεκτικά κλιπ από μέταλλο και ισχυρούς νάιλον ιμάντες. Οι μανσέτες προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες σας για τέλεια εφαρμογή και ταιριάζουν στα περισσότερα μεγέθη. Το μεγάλο εύρος της προσαρμογής τους, δε, το οποίο κυμαίνεται από 11-22 cm για τις μανσέτες των καρπών και από 16 - 26 cm για τις μανσέτες των αστραγάλων, καθιστά το σετ κατάλληλο, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Πειραματιστείτε ελεύθερα, δοκιμάζοντας διαφορετικές θέσεις, στάσεις και παραλλαγές συγκράτησης, χωρίς να σας απασχολούν πλέον οι πολύπλοκες τεχνικές δεσίματος και περίτεχνων κόμπων και ζήστε περιπετειώδεις νύχτες γεμάτες αισθησιασμό, ένταση και πάθος .
Για να γίνουν οι οικείες σας στιγμές ακόμη πιο αισθησιακές, τοποθετήστε τη σατέν μάσκα που θα βρείτε μέσα στο κουτί γύρω από τα μάτια σας. Η αισθητηριακή στέρηση θα απογειώσει τις σεξουαλικές σας αισθήσεις και θα καταστήσει την εμπειρία σας ακόμα πιο απολαυστική!

Κατάλληλο για τις στάσεις doggy style (σκυλάκι), classic hogtie and missionary (ιεραποστολικό), το καταπληκτικό αυτό σετ δουλείας θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε μια ευρεία γκάμα από kinky επιλογές. Καλή σας απόλαυση!

Δείτε επίσης

Sincerely Lace Double Strap Handcuffs by Sportsheets
€ 36,90   € 32,90
Headband with Rabbit Ears Coquette Chic Desire Black DreamLove
€ 26,90   € 17,78
3 Japanese Low Temparature Candles by ToyJoy
€ 17,80   € 15,90
Silky Sashes Black by Sportsheets
€ 19,80
Impound Spiral Male Chastity Device by Loving Joy
€ 54,90
Επιστροφή στην κορυφή